• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nijemci: Boateng, "krljaj" negdje drugdje!

Njemački fudbalski klubovi u "napadu patriotizma" odustali od interesovanja za Boatenga.

 Nijemci: Boateng, "krljaj" negdje drugdje! Izvor: MONDO

Grub faul nad kapitenom njemačke selekcije Mihaelom Balakom u finalu FA kupa koštao je Dereka Prinsa Boatenga "uhljebljenja" u nekom od Bundesligaša.

Interes nekoliko njemačkih klubova za ofanzivnog vezistu Gane i engleskog Portsmuta naglo je splasnuo nakon njegovog duela sa vođom njemačkog tima, poslije kojeg su "panceri" ostali bez prve zvijezde na Mundijalu.

"Prije finalne utakmice kupa smo imali sastanke sa predstavnicima dva njemačka kluba. Po okončanju finala nam se više nisu javljali", rekao je administrator kluba Endrju Androniku, dodajući da pretpostavlja da i Boateng žali za učinjenim.

"Emocije igraju veoma važnu ulogu u svijetu fudbala, u kome se mišljenja mijenjaju bukvalno preko noći. Vjerujem da je i Boateng nakon prespavane noći drugačije razmišljao", dodao je funkcioner prvog kluba u istoriji Premijer lige kome je administrativnim putem oduzeto devet bodova tokom prošle sezone.

Sukob dvadesettrogodišnjeg veziste i njemačkog veterana postoji još od 2006-e, kada su obojica nastupali u Bundes ligi, nakon navodno pogrdnih riječi koje je Balak uputio rođenom Berlincu, koji je nakon nastupanja za sve omladinske selekcije njemačke reprezentacije riješio da nastupa za zemlju odakle mu je otac.

Njemačka javnost, ipak, prgavog vezistu posmatra kao glavnog krivca za slabljenje njihovog tima na Mundijalu, uprkos njegovim brojnim izvinjenjima i javnom žaljenju za učinjenim.

Boatengu, koji je očigledno odabrao pogrešan trenutak za svođenje računa sa njemačkim veteranom, jedino ostaje nada da će nastupima na Svjetskom prvenstvu obezbijediti prelazak u veći klub.

Prvu priliku da pokaže svoje kvalitete će imati već u nedelju, kada se očekuje da će biti u startnoj postavi ekipe Milovana Rajevca protiv selekcije Srbije u prvom meču grupe D, u kojoj se još takmiče i Njemačka i Australija.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC