• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džerard upozorio saigrače na ponašanje

Kapiten Engleske, Stiven Džerard, upozorio je saigrače da obrate pažnju na ponašanje u utakmicama, kako bi izbjegli nepotrebna isključenja.

 Džerard upozorio saigrače na ponašanje Izvor: MONDO

Vezista Liverpula je bio prinuđen da javno ukori saigrače zbog nepristojnog ponašanja pojedinaca "gordog albiona" na nedavnoj prijateljskoj utakmici protiv lokalnog južnoafričkog tima „Platinum Stars“.

"Niko ne smije da psuje sudije, niti da ih vrijeđa, tako ćemo samo gomilati žute kartone i na kraju će cijeli tim trpiti. Ne smijemo da upadnemo u tu zamku", rekao je Džerard, a prenio Skaj Sports.

Kapiten se posebno osvrnuo na ponašanje prve zvijezde tima, Vejna Runija, koji se na pomenutoj utakmici isticao po vulgarnostima.

"Mislim da Vejn razumije da ne bi trebalo tako da se ponaša. Fantastičan je igrač, uvijek igra na ivici, ali mora da kontroliše emocije i usmjeri ih na protivničke igrače, a ne na sudije", rekao je kapiten Liverpula.

On je podsjetio ostale reprezentativce na neprijatna iskustva sa minulih velikih takmičenja, kada je engleska selekcija zbog burnog temperamenta pojedinaca u više navrata bila spriječena da ostvari veći uspjeh.

"Već smo bili u situaciji da u važnim utakmicama ostanemo bez najboljih igrača. Svi se moramo potruditi da se to ne dogodi i na ovom Svjetskom prvenstvu.“, zaključio je ofanzivni vezista, koji je dobio priliku da nosi kapitensku traku nakon povrede Rija Ferdinanda u osvit Mundijala.

Ipak, disciplina u timu će biti glavni problem engleskog selektora Fabija Kapela, koji sa ekipom prolazi kroz posljednju fazu priprema za subotnji meč protiv SAD-a, prvi u okviru grupe C, u kojoj se takođe nalaze Alžir i Slovenija.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC