• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kačar za MONDO: Drugari mi ne daju da kasnim

"Kada čujem termin neke obaveze, zaboravim za pet sekundi", požalio nam se Gojko. Ipak, tu su mu drugovi "partizanovci" da mu pokucaju na vrata.

 Kačar za MONDO: Drugari mi ne daju da kasnim Izvor: MONDO

Gojko Kačar pripada velikoj većini reprezentativaca Srbije, koji su debitanti na svijetskim prvenstvima.

"Dobro se osjećam. Uskoro počinje, približava se i naša prva utakmica... Dolazi i taj dan", poručio je Gojko Kačar u razgovoru za MONDO.

Gledanje svečanog otvaranja Mundijala, zakazanog za petak u 14 sati na stadionu Soker Siti u Johanesburgu, zatim i premijerne utakmice između Južne Afrike i Meksika od 16.00, ali i ostalih mečeva do nedelje, kada će poletiti i "orlovi", sigurno će dodatno podići adrenalin u krvi izabranika Radomira Antića .

"Očekujem pozitivnu tremu u stomaku kada budem gledao utakmice. Sa nestrpljenjem očekujemo start", nastavio je vezista Herte.

"Znamo da su ovde najbolji svjetski igrači, znamo kakvu smo priliku svi mi dobili samim dolaskom u Južnu Afriku. Svi smo maštali o tome. I dalje maštamo - maštamo kako pobjeđujemo. Jedva čekam da izađemo na teren u Pretoriji i osjetimo atmosferu utakmice".

Prvi protivnik "orlovima" biće reprezentacija Gane.

"Biće tvrda utakmica, jer oni igraju zatvoreno. U takvim okolnostima, jedna greška može da odluči pobjednika", kaže Kačar.

Srpski fudbaleri, sa jakim obezbjeđenjem, borave u hotelu "Sanisajd". Izolovani su, pa dok su u hotelu ne mogu ni da osjete "miris" Svjetskog prvenstva.

"I internet slabo radi, pa ne možemo da saznamo ni šta pišu mediji. Zato u hotelu nemam tako jak osjećaj da smo na Mundijalu. Ali, kada autobusom krenemo na trening, kada ljudi počnu da nam mašu i duvaju u one trube, vuvuzele, tada nas podsjete gdje smo i zbog čega smo došli".

Kačar, nekadašnja vedeta Vojvodine, sa trojicom bivših "partizanovaca" - Ivanom Obradovićem, Antoniom Rukavinom i Zoranom Tošićem, poznanicima još iz mlade reprezentacije, čini nerazdvojan kvartet.

Iako svako ima zasebnu sobu, njih četvorica su redovno na okupu.

"Nema peckanja. Samo se setimo one utakmice Vojvodine i Partizana, kada je bilo 3:3 (Kačar postigao het-trik)! Ali, uglavnom ne pričamo o fudbalu, nego o standardnim muškim temama. Gledamo filmove, igramo stoni tenis".

"Drago mi je što sam sa njima u društvu. Ako ništa drugo, kada kasnim na ručak, večeru ili trening, oni mi kucaju na vrata da ne bih zakasnio", našalio se Kačar i otkrio jednu svoju zanimljivu osobinu.

"Kada čujem termin nečega, ja ga zaboravim za pet sekundi. Tek u Njemačkoj sam se disciplinovao, jer sam u Herti zbog toga platio mnogo kazni".

(Reporter MONDA iz Južne Afrike: Rade Jakšić)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC