• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mediji: Džo Kol u Arsenalu

Džo Kol mijenja klub, ali ne i grad. Prema izvorima engleskih medija, postigao dogovor sa Arsenalom, ali primaće istu platu kao i u Čelsiju(!?).

 Mediji: Džo Kol u Arsenalu Izvor: MONDO

Dosadašnji vezista Čelsija i engleske reprezentacije Džo Kol postigao je dogovor o transferu u Arsenal otkrio je sajt Goal.com.

Dogovor je napravljen uoči odlaska engleskog tima na Mundijal u Južnoj Africi.

Prema trogodišnjem ugovoru, Kol će nedeljno zarađivati 80.000 funti. Arsenal još ne želi da saopšti da je ugovor sklopljen, jer čeka da se Kol vrati sa Mundijala, kako bi još jednom provjerio njegovo zdravstveno stanje.

Kol već jeste bio na pregledima kod ljekarskog tima Arsenala, poslije čega je Arsen Venger "namignuo" fudbaleru da pređe u "tobdžije" i obaveže se da neće pregovarati ni sa jednim drugim klubom.

Ipak, kako bi se potpuno obezbijedio, Arsenal je stavio klauzulu u predugovor, prema kojem se Kol obavezuje da još jednom prođe preglede kad se vrati iz Južne Afrike. Kol, koji ima 29 godina, propustio je gotovo cijelu sezonu 2009. godine zbog pokidanih ligamenata, a još od februara ove godine nije sastavio svih 90 minuta na terenu.

Ovaj dogovor mogao bi da odvrati Totenhem, Mančester junajted, Mančester siti i Liverpul od želje da dovedu Kola, koji iz Čelsija odlazi bez obeštećenja.

Venger je odavno "zaljubljen" u Kola koji bi mu baš "legao" u njegovoj omiljenoj formaciji 4-2-3-1.

"Sviđa mi se kako igra Džo Kol. Kad god bi se sastajali Čelsi i Arsenal Kol nam je zadavo dosta muka", izjavio je Venger jednom prilikom.

Zanimljivo, Kol je odlučio da ode iz Čelsija (ili obrnuto, svejedno) zato što čelnici kluba sa Stamford bridža nisu željeli da mu podignu platu, a primao je 80.000 funti nedeljno. Isto toliko, prema nezvaničnim izvorima, dobijaće i u Arsenalu.

Kol je od 2001. odigrao 54 utakmice za nacionalnu reprezentaciju na kojima je postigao 10 golova. U Čelsiju je bio od 2003. godine. Odigrao je 183 utakmice i postigao 28 golova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC