• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Inter: Majkon vrijedi više

Pregovori Real Madrida i Intera oko prelaska brazilca Majkona u redove "kraljevskog" kluba prekinuti su u petak na neodređeni period.

 Inter: Majkon vrijedi više Izvor: MONDO

Igračev agent, Antonio Kalendo, objasnio je da je do nesporazuma između dva kluba došlo jer Madriđani nude manje novca nego što Inter očekuje.

"Postoji razlika između iznosa koji Real nudi i koji Inter očekuje. Ne mogu da sudim ko je u pravu jer i ovde kao u svakoj trgovini kupac hoće da izdvoji što manje novca, a prodavac da dobije što više", prenio je medijima atmosferu sa pregovora predstavnik brazilskog reprezentativca.

Krilni igrač italijanskog šampiona jedna je od navećih želja Žozea Murinja, koji želi da što prije dovede na "Santjago Bernabeu" Brazilca sa kojim je prethodnih sezona u Interu osvojio pet trofeja, uključujući i Ligu šampiona.

I dok se čelnici "kraljevskog kluba" trude da dovođenjem Majkona "ojačaju" desnu stranu tima, istovremeno misle i na lijevu, za koju u planovima imaju Srbina Aleksandra Kolarova, iako ni za njega ne nude novac koji Lacio očekuje.

Predstavnici Reala žele da što prije ispune Murinjove želje, a pregovore sa oba igrača iz prikrajka prati stalno budni Mančester Siti, spreman da iskoristi svaku priliku da konačno kupi tim koji će dogodine izboriti Ligu šampiona.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC