• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slišković zadovoljniji bodom od Sedloskog

Autor mondo.ba

Trener Zrinjskog Blaž Slišković zadovoljniji je neriješenim rezultatom u hercegovačkom derbiju od stratega Širokog Brijega Goce Sedloskog.

Derbi susret devetog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na stadionu "Pod Bijelim brijegom" završen je bez golova, ali utisak je po broju šansi da je bliži trijumfu bila ekipa sa Pecare.

To je uostalom priznao i šef struke "plemića" Baka Slišković.

"Trkački, utakmica je bila na visokm nivou. Potrošile su se obje ekipe. Nije to bilo lijepo, ali htijenja i volje nije nedostajalo. Široki Brijeg je imao ozbiljnije situacije za postizanje gola, dok mi nismo napravili nijednu pravu priliku, pa možemo biti zadovoljni bodom. Čvrst protivnik, teška utakmica i 0:0 nije loš rezultat", izjavio je Slišković.

Njegov kolega sa klupe Širokobriježana, Makedonac Goce Sedloski izrazio je žaljenje što jedan od tih prilika nije završila iza leđa golmana Zrinjskog Ivana Brkića.

"Za mene je ovo prva utakmica u ovoj ligi. Ovih sedam dana koje sam radio s momcima, popravili smo koliko smo mogli. Derbi smo odigrali kako smo se dogovorili. Imali smo te prilike i nismo ih na žalost iskoristili. Mislima smo već u Kupu BiH. Radićemo na realizaciji, dobro je što ulazimo u prilike, biće vremena da ih realizujemo", rekao je Sedloski nakon osvojenog boda u hercegovačkom derbiju.

Zrinjski je poslije ovog kola propustio priliku da preskoči Sarajevo na vrhu tabele i trenutno je trećeplasirani sa 16 bodova, dva manje od "bordo" tima, a dva više od Širokog Brijega na petom mjestu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC