• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan vraća i Radišu Ilića?

Mrežu Partizana, poslije mnogo vremena, mogao bi ponovo da čuva Radiša Ilić!

 Partizan vraća i Radišu Ilića? Izvor: MONDO

Partizan, prema priznanjima njegovih čelnika, nema novac za dovođenje vrhunskih igrača, pa se okrenuo politici vraćanja svojih nekadašnjih fudbalera.

Poslije Mladena Krstajića, Saše Ilića, u novoj sezoni boje Partizana ponovo će braniti desni bek Ivan Stevanović, ali moglo bi da se dogodi i da na golu crno-bijelih stoji Radiša Ilića.

Prema pisanju "Večernjih novosti", u upravi Partizana smatraju da bi iskusni golman mogao da pomogne povratniku iz Metalca Živku Živkoviću i Aleksandru Radosavljeviću i ta trojica bi činila golmansku liniju crno-bijelih (poslije odlaska Mladena Božovića u Videoton, a Darku Božoviću je istekao ugovor).

"Čuo sam tu priču i znam da su otišla dvojica golmana iz Partizana, da ima 'slobodnih mjesta'. Ipak, za sada sa mnom niko od crno-bijelih nije kontaktirao tim povodom", izjavio je Radiša Ilić, koji je protekle sezone branio za čačanski Borac, a prethodnih je bio kapiten OFK Beograda i omiljeni fudbaler "Plave unije" (tako se zove najvatrenija grupa navijača "romantičara").

Kada se prije dvije sezone OFK Beograd borio za opstanak u Superligi protiv Banata, Ilić je bio u jezgru vatrenih navijača i vodio navijanje, što je još više učvrstilo simpatije navijača OFK-a prema njemu.

"Novosti" pišu i da su se Partizan i francuski Sošo sve dogovorili i da će Ivan Stevanović u narednih godinu dana ponovo nositi crno-bijeli dres. On bi trebalo u ponedeljak da ode u Francusku da reguliše sve obaveze prema Sošou i već u utorak će se priključiti novim-starim drugovima u "Zemunelu".

Što se tiče lijevog beka, postoji interesovanje za Duška Tošića, ali se pominje i Bojan Neziri. Ipak, kako su naglasili čelnici Partizana niko neće biti doveden ako ostane Marko Lomić.

Pripreme Partizana počinju u ponedeljak, 14. juna.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC