• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kapelo: Sve je dobro, osim rezultata

"Ponekad napadač ne postigne gol kada se nađe pred praznom mrežom. Isto tako i golmani mogu da pogriješe, to je fudbal".

 Kapelo: Sve je dobro, osim rezultata Izvor: MONDO

Fabio Kapelo doveden je na kormilo engleske reprezentacije da bi je odveo tamo gdje nisu umjeli Erikson, Hodl i Robson.

Ako je suditi po igri koju je "gordi Albion" prikazao u meču sa SAD (1:1), teško je povjerovati da će "don Fabio" uspjeti u svojoj misiji.

Ali isto tako se može reći da je malo koji prvak na prethodnim Mundijalima briljirao od prve utakmice do kraja, naprotiv.

"Stvorili smo dovoljno prilika da pobijedimo. Vršili smo pritisak, odigrali dobru utakmicu, dok su oni imali jedan šut u okvir gola i postigli gol. Mislim da smo, kao tim, u dobrom momentu i da će poslije sljedećeg meča stvari izgledati znatno bolje", izjavio je Kapelo neposredno poslije meča.

On je pokušao da opravda golmana Roberta Grina, koji je na najdirektniji način kumovao izjednačujućem pogotku Amerikanaca.

"Ponekad napadač ne postigne gol kada se nađe pred praznom mrežom. Isto tako i golmani mogu da pogriješe, to je fudbal. Razgovarao sam sa igračima i rekli su mi da je lopta dosta nemirna... Grin je bio dobar u drugom poluvremenu, ali greška je greška", rekao je italijanski stručnjak.

"Sve je u redu, jedino što nije pozitivno je rezultat. Imali smo šanse, nadam se da će sljedeći put još neka lopta ući u gol", zaključio je Kapelo.

Vezni fudbaler SAD Klint Dempsi, koji igra za engleski Fulam, ocijenio je da je njegova ekipa zasluženo osvojila bod, iako je on postigao srećan gol.

"To su one situacije u kojima se čovjek uvijek pita: 'Kako se to nikada meni ne dogodi?' Da, golman je vjerovatno trebalo da odbrani taj šut, ali svi golovi se računaju isto kada lopta pređe liniju", rekao je Dempsi.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC