• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Stigao Madubanje

Partizan je na dobrom putu da pronađe zamjenu za Radosava Petrovića, koji je vrlo blizu da postane član španskog Santandera.

 PARTIZAN: Stigao Madubanje Izvor: MONDO

Madubanje će narednih dana pokušati da se nametne treneru crno-bijelih Aleksandru Stanojeviću. On će u ponedeljak biti na prozivci u Zemunelu, ali će za razliku od ostalih igrača morati da prođe određene testove.

Ako ispuni očekivanja stručnog štaba 26-godišnji Južnoafrikanac postaće član srpskog šampiona.

"Spreman sam da opravdam sve lijepo što su ljudi čuli o meni", rekao je Mabudanje za "Sportski žurnal" po dolasku u Beograd. Najbolje informacije i to uglavnom pohvalne stigle su od Vladimira Vermezovića, trenera šampiona Južne Afrike Kajzer Čifsa.

"Rekli su mi da navijači Partizana dosta očekuju i moj zadatak je da ubijedim njih i trenere da su sve te lijepe riječi s razlogom izgovorene."

Kako je sam istakao najbolje se snalazi na poziciji zadnjeg veznog, ali po potrebi može da ispuni zadatke i na ostalim mjestima na sredini terena.

"Za mene je veliki izazov to što će Partizan igrati u Evropi. Bio sam učesnik posljednja tri izdanja afričke Lige šampiona, mislim da je došlo vrijeme da se dokažem na drugom kontinentu. Želim da unaprijedim igru i da pomognem Partizanu", zaključio je Madubanje.

Partizan će do 24. juna ostati u Beogradu, a onda slijedi put u Austriju gdje će "parni valjak" odraditi završni dio priprema i odigrati niz kontrolnih utakmica.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC