• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Joksimović: Krasić se seli u Italiju

Agent prve zvijezde moskovskog CSKA, Miloša Krasića, poručio je svim zainteresovanim klubovima da će se njegov klijent karijeru nastaviti na "čizmi" .

 Joksimović: Krasić se seli u Italiju Izvor: MONDO

Najveće interesovanje za krilnog napadača srpske reprezentacije su do sada pokazali Juventus, Inter i Liverpul, a prema riječima njegovog predstavnika Dejana Joksimovića, sam igrač je već donio odluku u kojoj će zemlji nastaviti karijeru.

"Moj klijent će gotovo sigurno sljedeće sezone nastupati u italijanskom prvenstvu", izjavio je menadžer hitronogog reprezentativca Srbije, dodajući da se, pored Juventusa, u trku za Krasića aktivno uključio i Inter.

"Predstavnici Juventusa su već otputovali u Moskvu kako bi pokušali da se dogovore sa CSKA, a narednih dana će im se pridružiti i čelnici Intera, s obzirom da je njihov novi trener Benitez pokazao interesovanje za Krasića još dok je sjedio na klupi Liverpula", rekao je Joksimović.

Krasić (26) se već duže vrijeme nalazi na meti brojnih evropskih velikana a da li će sljedeće godine nositi plavo-crni milanski ili crno-bijeli torinski dres brzo će biti poznato.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC