• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juve želi odbranu sa Ivanovićem i Galasom

U namjeri da ojača posrnulu odbranu, na kojoj je tokom istorije gradio mnogobrojne uspjehe, Juventus će ovog ljeta potražiti pojačanja u Premijer ligi.

 Juve želi odbranu sa Ivanovićem i Galasom Izvor: MONDO

Na radaru bjankonera su Branislav Ivanović iz Čelsija i Vilijam Galas iz Arsenala. Tako bar piše "Gazeta delo Sport".

Teoretski, Juve će se lakše dogovoriti sa Galasom, koji nije uspio da se dogovori sa menadžerom Arsenala Arsenom Vengerom oko produžetka ugovora i koji je praktično u potrazi za novim klubom. Galas je tražio produženje ugovora sa "tobdžijama" na dve sezone i tražio platu od 80.000 funti nedjeljno, za šta Venger nije želio da čuje.

Na tu vijest, rukovodstvo Juventusa reagovalo je zakazivanjem sastanka sa menadžerom francuskog defanzivca, a "Gazeta" piše da će Galasu biti ponuđen dvogodišnji ugovor po kojem bi on trebalo da zarađuje dva miliona evra po sezoni.

Juventus ima i alternativu za Galasa, u vidu Leonarda Bonućija iz Barija, ali će tu imati velikog konkurenta u Interu, koji je već počeo pregovore sa Bonućijem. Treći na listi poželjnih stopera je Andrea Barzalji iz Volfsburga.

Ivanovićev ugovor sa Čelsijem ističe 2011. godine, ali se on nalazi među igračima koje menadžer londonskog kluba Karlo Anćeloti želi u svom timu za narednu sezonu. Da bi odobrovoljili Anćelotija, u Juventusu razmišljaju da za našeg reprezentativca ponude Dijega, koji se nije pretjerano dobro pokazao u prvoj sezoni u Torinu, iako su u njega polagane velike nade.

Ukoliko ne dobiju Ivanovića na poziciji desnog beka, u Juventusu će se okrenuti Rominom mladom fudbaleru Marku Moti.

Prethodnih nedjelja, Juventus je dovođen u vezu sa još jednim srpskim fudbalerom, Milošem Krasićem. Čak je bilo tekstova koji su najavljivali da dve strane dijeli samo potpis ugovora, ali je Krasićev menadžer u nedelju najavio da se i Inter ozbiljno uključio u trku za krilnim napadačem "orlova".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC