• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lukić: Ovaj tim je realnost

Predsjednik najtrofejnijeg srpskog kluba Vladan Lukić obratio se ekipi i stručnom štabu i prenio im očekivanja pred start druge sezone od kada je na čelu Zvezde.

 Lukić: Ovaj tim je realnost Izvor: MONDO

"Pred Crvenom zvezdom su uvek velika očekivanja i po tome se ni sljedeća sezona neće razlikovati od prethodnih. Tim je iskusniji za jednu zajedničku godinu i samim tim svesniji da na putu do trofeja greške ne bi smjele da se prave", poručio je Lukić.

On je potvrdio pisanja medija da su trenutno najbliži odlasku iz Ljutice Bogdana reprezentativni napadač Dejan Lekić i kapiten Nikola Lazetić.

"Lekić se trenutno nalazi na završnim pregovorima sa jednim evropskim klubom, dok je našem kapitenu istekao ugovor i nakon neuspješnih razgovora povodom njegovog ostanka, neizvjesno je da li će i sljedeće sezone nositi crveno-bijeli dres", rekao je Lukić.

On je dodao da je postojeći igrački kadar "Zvezdina realnost", ne isključujući mogućnost da tokom ljeta crveno-bijeli dres obuče još nekoliko igrača.

"Ovo su 32 igrača na koje će se naš klub osloniti u narednoj sezoni. Vjerovatno će biti pojačanja, ali o tom - potom", izjavio je predsjednik Crvene zvezde, dodajući da bi bio neiskren ukoliko ne bi iznio svoj optimizam pred početak priprema.

Na prozivci se, pored pomenutih Lekića i Lazetića nije pojavio ni Mohamed Aval Isah, koji je izostanak opravdao zastojem u avio-saobraćaju.

Šef stručnog štaba vicešampiona Ratko Dostanić nije želeo da navijačima obećava trofej, iako je svjestan da osvojen Kup nije dovoljan da nadomjesti trogodišnje odsustvo pehara namijenjenog prvaku države.

"Nećemo da obećavamo ništa, ali smo svjesni obaveze koju imamo prema našim navijačima. Znamo svoje ciljeve i učinićemo sve da ih ostvarimo", oprezan je bio Dostanić, koji je prvu "sječu" u ponedjeljak "prozvanih" igrača najavio za 21. jun, kada Zvezdin tim kreće na pripreme u Sloveniju.

"U Sloveniju ću povesti 28 igrača, među kojima će biti trojica golmana, kao i jedan igrač Sopota i neko iz omladinskog pogona", rekao je Dostanić, koji nije precizirao o kom igraču Sopota se radi, kao ni ko će biti pozvan iz podmlatka.

On je, kao i predsjednik, potvrdio da klub aktivno radi na dovođenju novih igrača, ali nije želio da otkrije ni ime, ni poziciju svojih "pikova" u predstojećem prelaznom roku.

Klub sa Marakane nakon trogodišnjeg posta želi da prekine Partizanovu dominaciju, a ka tom cilju kreće sa ekipom koja je iskusnija za prošlu sezonu, iz koje je, prema Dostanićevim riječima izašla snažnija.

"Crvena Zvezda će uvijek biti jača", poručio je Zvezdin trener.

Pročitajte spisak fudbalera koji su se javili na početak priprema, kao i ko bi od novih igrača mogao da se priključi.

(M. Š. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC