• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barsa dobila novog predsjednika

Sandro Rosel nasljednik je Đoana Laporte na čelu Fudbalskog kluba Barselona.

 Barsa dobila novog predsjednika Izvor: MONDO

Biznismen Sandro Rosel novi je predsjednik Fudbalskog kluba Barselone pošto je na skupštini koju čine članovi kluba osvojio više od 60 odsto glasova, objavljeno je ponedjeljak na sajtu BBC-a.

Rosel (46) je tako na mestu predsjednika naslijedio Joana Laportu koji je posljednjih sedam godina bio na čelu katalonskog kluba. U tom najuspješnijem periodu u istoriji kluba Barselona je četiri puta osvojila špansko prvenstvo i dva puta Ligu šampiona.

Novoizabrani predsjednik Rosel ranije je obavljao funkciju potpredsjednika u klubu i pomogao dovođenju Ronaldinja i Deka, ali se povukao sa te funkcije 2005. godine, pošto je na izborima za predsjednika kluba izgubio od Laporte.

Barselona je ove sezone osvojila drugu uzastopnu titulu u španskom prvenstvu Primeri, sa tri boda ispred najvećeg rivala Real Madrida.

Španski mediji pišu o tome da će jedan od prvih zadataka novog predsjednika Barselone biti da pokuša da dovede u klub reprezetativca Španije i igrača Arsenala Seska Fabregasa.

"Potpuno sam izolovan i ne razmišljam ni o čemu drugom osim o Svjetskom prvenstvu i potpuno sam posvećen nacionalnom timu", izjavio je tim povodom Fabregas koji je u Južnoj Africi sa reprezentacijom Španije.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC