• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prenosi Mundijala bez Marjana Mijajlovića

Sportski komentator Marjan Mijajlović više neće komentarisati utakmice Svjetskog prvenstva na program javnih emitera u BiH.

 Prenosi Mundijala bez Marjana Mijajlovića Izvor: MONDO

Mijajlovićev komentar prvog poluvremena utakmice Južna Afrika – Meksiko nije se svidio gledaocima RTRS-a koji su uputili brojne negativne kritike, pa je ova kuća odlučila da za drugo poluvrijeme premijernog meča Mundijala angažuje Dragišu Ćorsovića.

Nakon ovakve odluke direktora RTRS-a Dragana Davidovića Mijajlović je odlučio da više ne radi prenose Svjetskog prvenstva. objavio je Sarajevo-x.com.

"Pošto sam ja iritantan i glup, neka to rade ljudi koji rade mnogo, mnogo bolje od mene, a ja odoh uživati u životu", rekao je Marjan za ovaj portal i dodao "BiH zauvijek".

Kako saznajemo Marjan ima primamljivu inostranu ponudu o kojoj razmišlja, a uskoro će se saznati i hoće li je prihvatiti.

Mijajlović je simpatije publike u u BiH stekao komentarišući utakmice Bundes lige na sportskom kanalu Sport Klub. Nakon toga radio je televiziji “Hajat” prenose španske lige, a u januaru ove godine angažovan je na FTV-u gdje je komentarisao mečeve Lige šampiona.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC