• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

A, zato je Englez kiksirao!

Engleski mediji otkrili da je golman reprezentacije Grin prije Mundijala raskinuo sa prelijepom djevojkom Elizabet.

 A, zato je Englez kiksirao! Izvor: MONDO

Englezi su ispustili pobjedu nad Amerikancima u prvoj utakmici na Mundijalu zbog kardinalne greške golmana Roberta Grina.

Ali, prvi pik Fabija Kapela se oporavio od šoka i već je nabacio osmijeh igrajući golf sa saigračima iz reprezentacije i poručuje da je spreman da ponovo bude među stativama.

Da li je i engleska nacija spremna za njega?

"Ta greška me je još više učvrstila u želji da zaigram i na sljedećoj utakmici. Morate biti muškarac i suočite se sa tim. Želim da budem ponovo stavljen na test. Ovo je izazov i zato se bavim fudbalom. Znam da sam dovoljno jak da idem dalje i biću spreman za sljedeći meč", izjavio je Grin.

Engleski mediji se danima bave situacijom koja je Amerikancima donijela toliko radosti da su čak neriješen rezultat proglasili za pobjedu!?

U članku o Grinu, "Dejli mejl" sugeriše da je dekoncentirsani golman Vest Hema nedavno raskinuo sa djevojkom Elizabet Minet, manekenkom iz Kanade.

Grin je upoznao 23-godišnju Elizabet u Torontu, prije dvije godine kada je Vest Hem bio na turneji po kanadi. Zbog njega se potom preselila u London, a živjeli su u fenomenalnom stanu sa pogledom na Temzu.

Raskinuli su malo prije nego što je Grin bio pozvan u nacionalni tim, odnosno prije odlaska za Južnu Afriku.

Robert Grin nije običan golman i nije samo golman. U slobodno vrijeme piše poeziju(!), čak i kratke priče i novele. Ima ambiciju da bude i sportski novinar i već je pisao za pojedine medije.

"Fudbal vam pomaže da se razvijete fizički, ali ne i psihički. Imate utisak kao da ste u tunelu. Nemate osjećaj stvarnog života. Zato je dobro da se bavite još nečim, da vas još nešto zanima. Dok sam živio u Noriču studirao sam psihologiju godinu dana i isto toliko prava", ispričao je jednom Grin.

Saigrači iz reprezentacije listom su stali uz "jedinicu".

U društvu Džona Terija, Vejna Runija i Pitera Krauča u nedelju je igrao golf.

"Dešavaju se takve stvari, šteta što se to dogodilo Robertu. Podićićemo ga, u ovom smo zajedno. Greške se dešavaju, idemo dalje", rekao je Teri.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC