• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Užice će gledati Partizan, Zvezdu...

Sevojno i užička Sloboda blizu dogovora o fuziji. Klub će se zvati - Sloboda Sevojno Point, domaćin u Užicu.

 Užice će gledati Partizan, Zvezdu... Izvor: MONDO

Rodni grad Nemanje Vidića u narednoj prvenstvenoj sezoni biće domaćin fudbalerima Partizana, Crvene zvezde, OFK Beograda, Vojvodine...

Zahvaljujući istorijskom plasmanu Sevojna u Superligu, užički kraj dobio je člana srpske fudbalske elite, a čelnici Sevojna uspješno privode kraju pregovore sa rukovodstvom užičke Slobode oko fuzije dva kluba.

"Pregovori su u toku, razgovarali smo o tome šta bi bilo najbolje za Užice. U nastavku razgvoora na stolu će biti ideja o fuziji Slobode i Sevojna...Za razliku od prije par godina, kada je ta ideja takođe bila aktuelna, sada je drugačija klima i vjerujem da ćemo sve brzo riješiti. Vjerujem da nema pojedinca ili nekih ličnih interesa koji ovaj proces mogu da ugroze. Nije lako napustiti ideju Sevojna, ali je procjena da smo dostigli maksimum, iako poštujem navijače, sugrađane...Ne odlučujemo samo vlasnik i ja, ali sam uvjeren da niko neće ispoljiti kompleks ili sujetu", rekao je predsjednik Sevojna Dragan Subotić u intervjuu "Sportskom žurnalu".

Očigledno je da je Valjaonica bakra u Sevojnu, koji je glavni finansijer kluba, procijenila da će sa finansijske strane biti najbolje da superligaške utakmice budu igrane u većem gradu, tačnije Užicu.

Predsjednik Sevojna je rekao da su postojale tri opcije gdje bi Sevojno igralo utakmice, ali je prevagnula ideja da to ipak bude na stadionu Slobode u Užicu, ali je neophodna hitna rekonstrukcija infrasturkutre.

U razgovorima je pronađeno rješenje i za ime kluba, a i za grb.

"Dogovoroili smo se oko imena kluba, da to bude Sloboda Sevojno Point. Što se tiče grba...baza će biti grb jednog i drugog kluba, i grada. To znači lopta, jarčevi kao zaštitni znak i grb grada. Sloboda ima crno-crvenu boju, mi crveno-bijelu, dakle, crna, crvena i bijela boja su u opticaju", kaže Subotić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC