• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelsi pazari u Liverpulu

Liverpul se osipa. Čelsi ozbiljno "zagrizao" za Josija Benajuna, nudi 6,5 miliona funti, Izraelac bi da ide na Stamford bridž.

 Čelsi pazari u Liverpulu Izvor: MONDO

Šampion Engleske, Čelsi pridružio se ostalim "lešinarima" koji kruže oko leša zvanog Liverpul i kibicuje svoje parče mesa. Naravno, sve je to legitimno.

Prema saznanjima "Sportsmejla", Čelsi je blizu kupovine veziste Liverpula Josija Benajuna, koga klub sa Enfild rouda cijeni na 6,5 miliona funti.

Otkako je otišao Rafael Benitez sa mjesta trenera sve je manje onih kojima je crvena boja na srcu koji vjeruju da će Liverpul uspjeti da zadrži ključne fudbalere.

Benitez, svojevremeno, nije želio da proda Benajuna Čelsiju ispod 10 miliona funti, a odbio je i ponudu moskovskog CSKA od 7,5 miliona funti za istog fudbalera.

Liverpul je, međutim, u takvoj poziciji da mora da prodaje, a 30-godišnji Benajun svakako neće biti posljednji koji će napustiti Enfild roud.

Izraelski fudbaler je trenutno na odmoru u rodnoj zemlji, a, prema izvorima engleskih medija, ne želi da ide u Rusiju, već bi radije da se preseli na Stamford bridž.

Što bi rekli u jednoj domaćoj dječijoj emisiji situacija je "tamba-lamba", jer ne samo da Čelsi hoće Benajuna, već i Benajun ima ista osjećanja prema Čelsiju.

On je, navodno, pristao na dogovor sa šampionom Engleske da potpiše četvorogodišnji ugovor, uz opciju da ga produži još godinu dana.

Benajun je prošle godine produžio ugovor sa Liverpulom na još dvije sezone. Prema informacijama engleskih novinara, u Čelsiju će mu biti ponuđena nedeljna plata od 70.000 funti.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC