• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gerd Miler: Tomas kao ja

Slavni golgeter Njemačke i Bajerna hvali svog prezimenjaka i predviđa mu lijepu budućnost.

 Gerd Miler: Tomas kao ja Izvor: MONDO

Legendarni njemački fudbaler Gerd Miler ocijenio je da njegov mladi prezimenjak Tomas, strijelac gola protiv Australije u prvom kolu Svjetskog prvenstva, ima lijepu budućnost u ekipi "pancera".

Tomas Miler, koji kao i svoj slavni prezimenjak, nosi reprezentativni dres sa brojem 13, prošle godine je igrao u trećoj ligi. Ove sezone u Bajernu šansu ovom 20-godišnjaku dao je Luj van Gal, a Miler je značajno doprinio osvajanju "duple krune".

"Lijepo je vidjeti da dres sa brojem 13 nosi još jedan Miler. On je dobar klinac, može da igra i po lijevoj i po desnoj strani. Umije dobro da šutira sa obje noge. Liči na mene dok sam igrao, na isti način 'lomi' protivnike", ocenio je Gerd Miler, koji je za Njemačku dao 68 golova u 62 utakmice.

Tomas Miler je ove sezone bio drugi strijelac Bajerna u njemačkom prvenstvu sa 13 pogodaka. On je za reprezentaciju Njemačke debitovao u martu u prijateljskoj utakmici protiv Argentine.

"Drago mi je što smo dobro počeli Mundijal, mislim da sam pružio kvalitetnu partiju. Ipak, u nastavku takmičenja moramo da budemo oprezni, ali i da igramo sa istom strašću kao na početku turnira", izjavio je Miler.

Tomas Miler je dodao i da mu prija podrška legendarnog prezimenjaka.

"Dobro se poznajemo, često razgovoramo u Bajernu. Lijepo je čuti njegove pohvale, ali ne vjerujem da ću dostići njegov rekord od 365 golova u Bundesligi", zaključio je Tomas Miler.

Reprezentacija Njemačke je u prvom kolu D grupe na Mundijalu savladala Australiju sa 4:0, a u petak "panceri" igraju protiv Srbije.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC