• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rikelme blizu Vest Hema

Argentinski vezista Huan Roman Rikelme blizu je odluke da naredne sezone nosi dres "čekićara".

 Rikelme blizu Vest Hema Izvor: MONDO

Tridesetdvogodišnjem Argentincu, koji je prije tri godine napustio španski Viljareal i obukao dres Boka Juniorsa, istekao je ugovor sa klubom sa "bombonjere", pa je kao slobodan igrač interesantan brojnim evropskim i južnoameričkim klubovima.

"Pored Vest Hema interesovanje za mog klijenta su pokazala još četiri premijerligaška kluba“, izjavio je igračev menadžer Beri Mekintoš.

Rikelme je, prije ponuda engleskih klubova, bio veoma blizu potpisivanja ugovora sa brazilskim Flamengom, a ni njegov matični klub, Boka, nije željela da se lako odrekne usluga igrača koji zbog sukoba sa selektorom Maradonom ovo ljeto ne provodi radno u Južnoj Africi.

Uprkos brojnim ponudama, čini se da bar igračev agent nema dilemu u kom klubu bi iskusni kreator igre trebalo da nastavi karijeru.

"Lično smatram da je su London, Vest Hem i saigrači kao što su Skot Parker i Tomas Hiclsšperger veoma snažni argumenti“ naveo je Mekintoš.

On je istakao želju svog klijenta da živi u Londonu kao presudan faktor u čitavom transferu, pa stoga i ne očekuje iznenadne obrte u pregovorima sa čelnicima Vest Hema.

"Rikelme želi da živi u Londonu, pa bi samo eventualna ponuda Arsenala mogla da poremeti planove 'čekićara' ", rekao je Mekintoš, dodajući da Argentinac odlazi iz Boke jer smatra da ne zarađuje onoliko koliko vrijedi.

Pored Brazilaca i Engleza, iskusni igrač sredine terena na stolu ima ponudu i neimenovanog kluba iz Katara, koja je, ipak, teško ostvariva pošto Rikelme ima veliku želju da u svom narednom klubu ostvari dublji trag.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC