• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Ilija Stolica se vraća u Voždovac!

Autor mondo.rs

Talentovani srpski trener ponovo u srpskom fudbalu. U klubu iz koga je otišao pre nešto manje od godinu dana...

 MONDO: Ilija Stolica se vraća u Voždovac! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Ukoliko ne dođe do zaokreta u poslednji čas - Ilija Stolica (39) će drugi put u karijeri sesti na klupi Voždovca, nešto manje od godinu dana nakon odlaska iz kluba.

Kako saznaje MONDO iz više izvora, Stolica je načelno postigao dogovor sa rukovodstvom "zmajeva", ostale su još neke finansijski detalji, pa bi do kraja radne nedelje trebalo da bude promovisan u novog-starog šefa stručnog štaba.

Ostaje neizvesno da li će Stolica već za vikend "rukovoditi" timom na gostovanju Partizanu, ali realnija opcija je da taj meč vodi aktuelni vršilac dužnosti Jovan Damjanović.

Voždovac se prošle nedelje rastao sa trenerom Brankom Vojinovićem nakon serije loših rezultata, da bi Damjanović privremeno preuzeo tim i slavio u nedelju protiv Radnika (1:0) pogotkom Filipa Stuparevića u 80. minutu.

Ilija Stolica je od raskida ugovora s Vojinovićem i bio prva opcija za novog trenera, pa će se vratiti u klub s kojim je beležio najbolje rezultate u dosadašnjem delu trenerske karijere.

Talentovani srpski trener je na klupi Voždovca proveo nešto više od godinu dana (novembar 2016. do decembar 2017. godine) i i pritom zabeležio 20 pobeda, 10 remija i 16 poraza na ukupno 46 utakmica, na kojima su "zmajevi" igrali moderan i atraktivan fudbal.

Stolica je klub napustio posle jesenjeg dela sezone 2017/18 nezadovoljan stanjem u srpskom fudbalu da bi ubrzo potom preuzeo Vojvodinu, s kojom se brzo rastao.

Poslednji angažman, i to svega pet mečeva, Stolica je imao u ljubljanskoj Olimpiji.

Nakon meča s Partizanom u Superligi sledi dvonedeljna pauza u šampionatu Srbije zbog reprezentativnih "akcija", pa će Stolica pokušati to vreme da iskoristi kako bi Voždovac ponovo zaigrao prepoznatljiv fudbal iz njegovog prethodnog boravka u klubu.

Voždovac posle deset odigranih kola ima 11 bodova i nalazi se na 11. mestu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC