• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda u Parizu: Ne plašimo se, želimo da uživamo

Autor mondo.rs

"Pokazali smo protiv Napolija da nećemo biti lak zalogaj našim protivnicima. PSŽ i Liverpul su favoriti u grupi, ali fudbal je nepredvidiv", poručuje Vladan Milojević sa Parka prinčeva.

 Vladan-Milojevic-konferencija-Pari-sen-Zermen-Crvena-zvezda-Liga-sampiona-drugo-kolo Izvor: MONDO/JOVAN TERZIĆ

/Od novinara MONDA Jovana Terzića iz Pariza/

Tmurno i prohladno vreme, 13 stepeni, dočekalo je fudbalere Crvene zvezde u Parizu, gde će u sredu od 18.55 igrati protiv Pari Sen Žermena utakmicu drugog kola Lige šampiona.

Oko dva i po sata leta, pa vožnja autobusom kroz gužvu na pariskim ulicama i kratak odmor u hotelu predhodili su treningu na čuvenom "Parku prinčeva", gde će crveno-beli pokušati do novog velikog iznenađenja u eri Vladana Milojevića. A to bi, uz sanjanu pobedu, bio i još jedan remi.


Početnim bodom protiv Napolija u Beogradu, Zvezdini fudbaleri su nagovestili da bi oni mogli da budu ti koji će zakomplikovati situaciju u Grupi C.

Kadrovski problemi mučili su Vladana Milojevića, koji u Francusku nije mogao da povede prvog špica, Ričmonda Boaćija, a pod upitnikom su nastupi Milana Rodića i Vujadina Savića, međutim, jasno je da gostima u ovoj utakmici motiva neće nedostajati, pa makar i većina igrača bili "roviti".

Izvor: MONDO/JOVAN TERZIĆ


Čini se da depresivno vreme ovog utorka u Parizu nije uticalo na raspoloženje u redovima srpskog šampiona.

"Želeli smo da igramo Ligu šampiona i sigurno nam je čast što smo doveli jedan klub sa Balkana da igra ovakvu utakmicu. Ne gledamo ovaj duel drugačijim očima. Ne plašimo se nikoga, nemamo razloga, već želimo da uživamo u svemu ovome", istakao je Vladan Milojević tokom konferencije za medije u sali koja je svojim komforom podsećala na bioskopsku.

"Ne znam šta bih mogao da kažem o protivniku, a da već nije rečeno. PSŽ je ne samo favorit u grupi, uz Liverpul, već i za osvajanje Lige šampiona", kratak je bio Zvezdin trener na temu kvaliteta sutrašnjeg rivala, uz dodatak:

"Pokazali smo protiv Napolija da nećemo biti lak zalogaj našim protivnicima. PSŽ i Liverpul su favoriti u grupi, ali ima još mnogo utakmica da se igra, fudbal je nepredvidiv. Verujem da je sve ovo početak povratka Crvene zvezde među najbolje evropske klubove".


POJAČANE MERE BEZBEDNOSTI

Organizatori utakmice najavili su da će značajno pojačati bezbednosne mere u sredu, jer očekuju dolazak oko 2.000 navijača Crvene zvezde, koji su se na razne načine snašli za ulaznice, uprkos kazni kojom je UEFA zabranila crveno-belima prodaju zbog incidenta u Salcburgu. "Slika o našim navijačima je iskrivljena i predimenzionirana. Voleo bih da su sutra i oni sa nama, jer bi i za domaću publiku bio doživljaj da vide tako strastveno navijanje", razočaran je Milojević zbog toga što Delije neće organizovano prisustvovati utakmicama u Parizu i potom Liverpulu.

Francuske novinare interesovalo je šta Vladan Milojević misli konkretno o prvoj zvezdi Parižana, Nejmaru.

"Znamo dobro ko je Nejmar, ali PSŽ je skup fantastičnih pojedinaca, dobro vođen od mladog trenera koji pravi fenomenalne rezultate. Bilo bi taktički pogrešno ako bismo njihovu igru svodili na samo jednog igrača".

Milojević ponovo nije želeo da otkriva karte kada je u pitanju sastav tima, niti način na koji će njegova ekipa igrati.

"Imamo plan koji smo pripremili za sutra, a videćemo u kom sastavu ćemo pokušati da ga sprovedemo. Nekada i ne možete da sprovedete u delo sve što ste zamislili, pa ćemo videti kako će biti".

Za kraj, poruka koja će sigurno prijati navijačima crveno-belih.

"Do pre par godina Zvezda nije mogla da dobije UEFA licencu, a ove sezone je u Ligi šampiona i jako sam ponosan zbog toga. Mislim da će Crvena zvezda u budućnosti biti stalan učesnik Lige šampiona".

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC