• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić: Čelsi je svetski vrh, ali želimo iznenađenje

Autor mondo.rs

Trener Videotona očekuje da njegov kolega Mauricio Sari, koga izuzetno ceni, u meču Lige Evrope odmori Edena Azara i još nekog od standardnih prvotimaca.

 Videoton Čelsi Liga Evrope Izvor: MN PRESS

Čelsi u četvrtak od 21.00 (direktan prenos na Areni sport na mts tv) dočekuje mađarskog prvaka MOL Vidi u meču 2. kola L grupe Lige Evrope.

"Plavci" su pre 14 dana u kombinovanom sastavu savladali PAOK u Solunu (0:1), dok je tim Marka Nikolića kod kuće izgubio od uvek neugodnog BATE Borisova 0:2.

"Došli smo da ponosno predstavljamo naš klub i mađarski fudbal. Mislim da smo zaslužili da se nađemo na ovom mestu i da odmerimo snage sa klubom koji je po svim kriterijumima u svetskih Top 10. Čelsi je veliki favorit u predstojećoj utakmici, ali mi želimo da iznenadimo", naveo je Nikolić na konferenciji za novinare na "Stamford Bridžu".

Kapiten MOL Vidija Roland Juhaš govorio je o teškom zadatku, zaustavljanju Edena Azara, koji ove jeseni igra u vrhunskoj formi, na šta je Nikolić pitao: "Misliš li da će on igrati?".

"Azar je jedan od najboljih fudbalera na svetu i voleo bih da ga vidim na terenu zbog mojih igrača. Ali, možda će nam biti malo lakše ako on ne bude igrao. Mauricio Sari je iskusan trener i sigurno zna najbolje kako da raspolaže svojim igračima".

Reprezentativac Belgije propustio je pomenuto gostovanje u Grčkoj, a realno je da ga Sari i ovog puta sačuva svežim za nedelju i gostovanje Sautemptonu, nakon uzastopnih remija sa Vest Hemom i Liverpulom u Premijer ligi.

Upitan šta misli o italijanskom stručnjaku, letos dovedenom u Čelsi iz Napolija, Nikolić je odgovorio:

"Sigurno spada u red najboljih. Lično mi se veoma dopada njegov stil. Fudbal je više od biznisa, a on je neobična pojava u svetu fudbala i ja to volim. Jedan je od mojih omiljenih trenera", priznao je strateg MOL Vidija, nekadašnjeg Videotona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC