• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Svijet" piše o tuči, FSS demantuje

Nedeljni tabloid "Svijet" objavio je tekst u kome se navodi da su se Nemanja Vidić i Marko Pantelić potukli pred Svjetsko prvenstvo.

 "Svijet" piše o tuči, FSS demantuje Izvor: MONDO

Na to je reagovao Fudbalski savez Srbije izdavanjem saopštenja za javnost.

"Svijet" piše da su se Pantelić i Vidić, među kojima godinama vlada netrpeljivost, žestoko potukli usred SC Kovilovo , a da su ih razdvajali saigrači i momci iz obezbjeđenja.

Navodno, sve je počelo sitnim čarkama na terenu, a njihova neumjesna dobacivanja i došaptavanja prenijela su se i na boravak u karantinu.

Zasluga za ovaj nečuveni fajt djelimično pripada i njihovim kolegama iz nacionalnog tima, koji su prenosili šta jedan o drugome kažu.

Ovaj nedeljnik u prilog svojoj priči dodaje činjenicu da je Nemanja Vidić demonstrativno odbio da odigra prijateljske utakmice sa Poljskom i Kamerunom, a kako ne bi bilo belaja u medijima, portparol fudbalera brže-bolje javio je novinarima da pomenuti igrač ima zdravstvenih problema. Tačnije, visoku temperaturu koja ga drži punih deset dana, a tokom koje je, nije zgoreg pomenuti, redovan na svim treninzima.

Takođe, "Svijet" ističe da se Nemanja Vidić tek poslije sat i po vremena pojavio na ručku koji je u svom restoranu priredio Pantelić pred polazak reprezentacije u Južnoafričku republiku. Navodno, defanzivac Mančester junajteda je ipak došao u restoran "Marco" nakon intervencije sa "vrha", ali hranu nije ni okusio.

Izvještač MONDA iz Južne Afrike Rade Jakšić javlja da nijedan od prozvanih fudbalera nije htio da komentariše napise, a Pantelić se samo nasmijao na pitanje "ko je bio jači".

FSS: To je potpuna laž

Zato se oglasio FSS koji tvrdi da će "reprezentativci Vidić i Pantelić podnijeti privatne tužbe i pravdu pronaći na sudu. Na tom putu, Fudbalski savez Srbije pružiće im istinsku i punu pravnu i svaku drugu podršku".

U saopštenju za javnost koje je potpisao FSS stoji da je "pomenuti tekst u potpunosti lažan, apsolutno sve iznesene činjenice su netačne i kao takav je direktno protivljen interesima reprezentacije Srbije, učesnika Svjetskog prvenstva u fudbalu u Južnoj Africi, pomenutih igrača, ostalih reprezentativaca, same organizacije i srpskog fudbala uopšte".

FSS navodi da bi takve pojave najradije ignorisao, ali da to ne može da učini "u trenutku kada su oči kompletne domaće javnosti uprte u našu najbolju selekciju, učesnika najvećeg ne samo sportskog događaja u 2010. godini".

Pismom iz srpske kuće fudbala se "apsolutno negira svaa iznesena tvrdnja u tekstu" i "izražava stav da je ova laž planski emitovana u ovom trenutku, a radi lične koristi izražene u cilju povećanja tiraža, na žalost, samo na jedan dan, samo za jedan broj pomenutog tabloida".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC