• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mirković: Miletić ima temperaturu, na nervnoj bazi

Autor mondo.rs

Pred prvenstvenu utakmicu protiv Voždovca, trener Partizana Zoran Bata Mirković o psihološkom stanju ekipe, protivniku kojeg veoma ceni i hvali, o porazu Zvezde od Pari Sen-Žermena...

 Partizan-Vozdovac-11.-kolo-Superlige Srbije Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Partizan i Voždovac će u petak posle podne otvoriti 11. kolo Superlige Srbije.

U duel komšiija (meč možete pratiti od 18 časova na TV Arena sport), Partizan ulazi kao favorit, pre svega zbog pozicije na tabeli. Crno-beli su treći, "zmajevi" na 11. mestu (razlika u bodovima 10 u korist Partizana), ali trener Partizana Zoran Mirković kaže da očekuje istu utakmicu kao i sve prethodne - tešku.

"Voždovac je ekipa koja hoće da igra, sigurno neće doći ovde da se zatvore i brane. Ima kvalitet, tehnički su dosta dobri, imaju brze igrače. Očekujem otborenu borbu i lepu utakmicu, kao što je bila u Nišu protiv Radničkog. Mi imamo svoj cilj, mi i ovu utakmicu moramo da igramo na pobedu kao i svaku i daćemo sve do sebe da osvojimo tri boda", rekao je Mirković novinarima.

"Ne znam da li sam ikada igrao u petak. Mislim da nisam nikada" - Mirković o terminu utakmice.

Trener Partizana koji je prethodnih godina često posećivao razne utakmice u Beogradu dobro je upućen u sva dešavanja u beogradskim klubovima. Otud i velike pohvale na račun Voždovca kao kluba.

"Među sportskim svetom vlada mišljenje da je Voždovac jedan izuzetno dobar kolektiv i tako jeste. U poslednjih par godina klub je pobrao velike simpatije. To je klub koji je zdrav, koji dobro radi, ima dobru politiku i rečju izaziva poštovanje u današnjem vremenu i svetu", istakao je Mirković, pred utakmicu sa Voždovcem koju će suditi Zoran Široki.

Što se tiče sastava Partizana, sigurno neće igrati Marko Janković zbog kartona (ima i sitniju povredu), a pod znakom pitanja je levi bek Nemanja Miletić. O njemu je Mirković izneo zanimljive detalje.

"Nemanja Miletić je bolestan. Već drugi, treći dan ima temperaturu, možda i na nervnoj bazi", otkrio je Mirković, a na dodatno pitanje novinara zašto na nervnoj bazi, nastavio je:

"Sve te stvari se dešavaju u fudbalu i kiksevi (aludirao je na kiks Miletića u Nišu). Pričao sam sa njim i rekao mu - nije važno da li si pao, nego da li si se digao posle toga. Ponudio sam mu da izvučem gluposti koje sam ja pravio, a evo me živ sam i zdrav sam".

Upitan u kakvom je stanju cela ekipa posle raznih dešavanja koje su sigurno uticali na igrače, Mirković je odgovorio.

"Oni su sada mirni, ali kada je glava vrela sigurno da postoji revolt i kod njih. Marko Janković je dobio karton iz čistog revolta. To je teško kontrolisati na samoj utakmici, pre i posle kroz priču može to da se izniveliše".

O napadaču Nemanji Nikoliću...

"Nemanja Nikolić je plemenit igrač, zna mnogo fudbala. Nije prvi špic po profilu. Ima možda malo zamerki na njegovu igru protiv Kolubare, jeste dao gol, ali nije bio na svom nivou".

Novinari su pitali Mirkovića i o debaklu Crvene zvezde protiv Paris Sen Žermena u Ligi šampiona (1:6) i kako to utiče generalno na srpski fudbal i sliku o njemu.

"Ne znam šta bih vam rekao. Utakmica sa Voždovcem je moj centar sveta, Ne bih mnogo polemisao o tim stvarima. Zvezda je igrala slabo i rezultatski je loše prošla. Ima utakmica kada igrate dobro a budete nagrađeni za dobru igru, ili igrate loše pa budete čašćeni dobrim rezultatom. Ovo je sve jasno - Zvezda je igrala loše i loše je prošla", rekao je Mirković i nastavio:

"Da zaostajemo - zaostajemo. Ali, da vas pitam - mislite da je velika razlika između Napolija i PSŽ-a? Svaka utakmica je priča za sebe, zavrrti se kako se zavrti, a onda i mi olako donosimo sud o svemu tome".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC