• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bonući: Ovo je moj najjači Juve!

Autor mondo.rs

Iskusni štoper srećan je što navijači počinju da ga ponovo prihvataju kao svog.

Leonardo Bonući bio je "živa legenda" Juventusa dok leta 2017. nije bez nekog očiglednog razloga odlučio da napusti tabor prvaka Italije i pređe u Milan.

Takođe neočekivano, vratio se među crno-bele posle samo godinu dana i sada je u procesu ponovnog navikavanja na svoj klub, kao i vraćanja navijačkog poverenja.

"Lepo je opet dobiti aplauz sa 'juga', kao što se desilo kada sam u subotu dao gol Napoliju", rekao je Bonući za "Korijere delo sport".

SIN? NEKA GA U TORINU

Bonućijev sin Lorenco počeo je da trenira fudbal i to u najmlađoj selekciji gradskog rivala, Torina. "Kao što znate, on je veliki fan 'Gala' Belotija i navija za Torino. Bio je tamo na probi, dopalo mu se i sada je u njihovoj školi. Nemam nikakav problem sa njegovim izborom, važno mi je samo da mu je lepo. I da nema problema zbog njegovog oca".

"Uvek sam gajio ogromno poštovanje prema navijačima Juventusa. Naravno, prošlost se ne može izbrisati, ali tu sam da dam sve što imam za klub i nadam se da će se sa tribine na kojoj su naši najvatreniji navijači, jednom ponovo zaoriti moje ime, kao nekada".

Bonući, koji je za giganta iz Torina igrao od 2010. do 2017. i učestvovao u osvajanju šest uzastopnih "skudeta", smatra da je aktuelni sastav, pojačan i Kristijanom Ronaldom, ispred svih timova iz ranijih sezona.

"Ovo je najjači Juventus za koji sam igrao. Po karakteru i mentalitetu je bez premca. Odlučniji smo, nemilosrdniji prema protivnicima i gladniji uspeha. Napravili smo korak napred i trenutno sve izgleda lako i jednostavno, ali sezona je duga i neće uvek biti tako. Očekujem da u decembru budemo ozbiljno testirani", naveo je 31-godišnji štoper.

"Stara dama" će u poslednjem mesecu 2018. godine odigrati seriju teških utakmica u Seriji A (Fiorentina, Torino i Atalanta u gostima, Inter i Roma kod kuće), a tu je i meč poslednjeg kola Lige šampiona protiv Jang Bojsa, koji možda neće biti toliko važan.

"Moramo dobro da napunimo 'rezervoare' za drugi deo sezone, jer ćemo se od marta do maja boriti za sve trofeje", optimista je Bonući.

Juve je od početka sezone odigrao devet utakmica i ostvario isto toliko pobeda - sedam u Seriji A, gde je drugoplasiranom Napoliju već odmakao šest bodova i dve u Ligi šampiona, gde mu krajem oktobra i početkom novembra predstoji dvomeč sa Mančester junajtedom.

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC