• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodić: Ne kukam kao moje kolege, a mogao bih

Autori mondo.ba Autori Zoran Pajčin

Fudbaleri Borca u okviru devetog kola Prve lige Republike Srpske gostuju u Zvorniku. Trener Darko Vojvodić ističe da je ekipa spremna, bez obzira na veliki broj utakmica u kratkom vremenskom periodu i probleme sa povredama.

 Darko Vojvodić i Đorđe Ćosić pred meč sa Drinom u okviru devetog kola Prve lige Republike Srpske   Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Banjalučani duel sa Drinom dočekuju u dobrom raspoloženju nakon što su boljim izvođenjem penala protiv Radnika iz Bijeljine izborili plasman u četvrtfinale Kupa BiH.

Ipak, sutra Borac, barem na papiru, očekuje lakši posao protiv zvorničke Drine koja je posljednja na tabeli Prve lige Republike Srpske sa samo dva boda iz osam utakmica.

Ono što bi mogla biti otežavajuća okolnost za "crveno-plave" jeste jak ritam utakmica.

Naime, Borcu će ovo biti deveta utakmica unutar 21 dana.

"Zaista jedan jako naporan tempo, međutim, spremali smo se za ove stvari i neće nam biti problem, ali ni alibi. Nakon odlične utakmice protiv Radnika gdje smo pobijedili sjajnu ekipu, koja igra Premijer ligu i prošle sezone je bila među prvih šest. Takođe, kada pogledate naš sastav vidite da je bilo dosta debitanata zbog čega mi je još draže", istakao je Darko Vojvodić.

Trener Borca je nekad bio šef struke tima iz Zvornika i ističe da izuzetno poštuje Drinu.

"Volio bih da se vrate bar u vrh fudbala u Republici Srpskoj, ako već ne mogu u Premijer ligu. Bez obzira što su oni posljednji na tabeli, neće nam biti lako jer tamo je veoma teško igrati. Ali ne sumnjam u moje igrače, kojima ovom prilikom čestitam na onome što su pružili dosad. Igraju pošteno i iskreno i treba im na tome čestitati. Za dalje ćemo vidjeti", dodaje Vojvodić.

Borac će u Zvorniku biti bez Miloša Žeravice, Aleksandra Popovića, Nikole Mazića, dok je nastup Saše Kajkuta upitan iako će biti sa ekipom.

"Nismo kukali do sada, a nećemo ni danas. Nisam kukao kao neke moje kolege, a mogao sam pogotovo za meč protiv Radnika gdje smo bili bez više od pola ekipe. Svi oni koji budu izašli su spremni, nikad nisam tražio alibi u izostanku igrača. Kajkut je izrazio želju da putuje sa nama, pa ćemo na zagrijavanju odlučiti da li će moći nastupiti. Mi smo i pravili ekipu od 16-17 igrača iko god bude izašao smatram da je najbolji u tom momentu. Od momaka tražim želju i borbenost, sve drugo će doći", zaključio je trener "crveno-plavih".

Đorđe Ćosić je istakao da su rezultati u proteklom periodu bili dobri i da je zbog toga atmosfera u svlačionici idealna.

"Zvornik je posljednji na tabeli, još ne znaju za pobjedu. Ipak, to nas ne smije zavarati. Naš cilj su tri boda i uz dobru organizaciju u odbrani i napadu pobjeda neće doći u pitanje", rekao je lijevi bek Borca.

Duel Drine i Borca će se igrati sutra od 15.30 časova na Gradskom stadionu u Zvorniku.

PRVA LIGA REPUBLIKE SRPSKE - 9. KOLO:

u subotu

Modriča Alfa - Željezničar (15.30)
Drina - Borac
Slavija - Rudar
Sloga - Tekstilac
Sutjeska - Kozara
Sloboda - Podrinje (16.00)

TABELA: Borac 20, Sloga 19, Slavija 13, Kozara 13, Željezničar 11, Tekstilac 10, Sutjeska 10, Alfa Modriča 10, Rudar Prijedor 9, Podrinje 8, Sloboda 7, Drina 2.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC