• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lazetić: Otišao sam iz Zvezde zbog...

Nikola Lazetić odlazi ponosan iz Zvezde, ali i razočaran, prije svega u direktora Ivana Adžića.

 Lazetić: Otišao sam iz Zvezde zbog... Izvor: MONDO

Dosadašnji kapiten Crvene zvezde Nikola Lazetić otvorio dušu i objasnio zašto više neće nositi crveno-bijeli dres, optužujući sportskog direktora Ivana Adžića da nije bio korektan.

U pisanoj izjavi dostavljenoj medijima, Lazetić je istakao da je njegova odluka da više ne igra za Zvezdu "konačna" i naveo da je dug kluba prema njemu ogroman.

"Nisam ljut na klub, jer potpuno razumijem situaciju u kojoj se nalazi! Ali sam razočaran načinom na koji je Ivan Adžić razgovarao sa mnom! Ako izostavimo činjenicu da me je pozvao posljednjeg od svih igrača na razgovor, dva dana pred početak priprema i ako izostavimo činjenicu da mi je istekao ugovor i da je znao da je moja želja bila i da ostanem u Beogradu, da želim da igram sa Zvezdom u Evropi i da želim da budem sa svojim sinom, pitam se zašto je čekao posljednji dan da me pozove i ponudi mi uslove koje je mogao da ponudi i prije odlaska u Ameriku? Bez obzira što sam očekivao da kao kapiten tima budem pozvan prvi na razgovor i da direktor porazgovara sa mnom, da analiziramo zajedno neke detalje iz prethodne sezone, čuje mišljenje svog kapitena o stvarima kroz koje smo zajedno prošli i treba da prođemo, sve je na kraju izgledalo, najblaže rečeno neozbiljno. Direktor me je pozvao i naš razgovor je trajao čitavih pet minuta!", naveo je Lazetić.

On je dodao da nije bilo ni slova o dugu kluba prema njemu, iako je "ogroman", kao i da nije spomenut ni plan za sledeću sezonu, niti njegova uloga u timu.

"Umjesto sportske priče i razgovora o svemu onome što nas čeka u narednoj sezoni koja će biti mnogo ali mnogo teža nego prethodna (pokazali smo da možemo) direktor me je prvo na veoma ružan, nekulturan i uvredljiv način (uličnim rječnikom) kritikovao da nisam bio profesionalac, da sam igrao kada sam htio, da sam se 'zez..' cijele godine i da nisam imao značajnu ulogu u timu. Poslije takve postavke stvari sa njegove strane, ugovor koji mi je ponudio na godinu dana sa duplo manjim iznosom je izgleda samo bio način da ja ne potpišem novi ugovor i tako ja budem jedini i isključivi krivac. I kao takav budem prikazan u javnosti", istakao je Lazetić.

On je otkrio da je prije dve godine došao u Zvezdu i prihvatio skromniji ugovor nego neki drugi igrači, koji su bili u timu u tom trenutku (Koroman, Kleo, Bronovicki, Gaj, Šišić, Parker, Džeferson...), koji su imali primanja od oko 300.000 evra.

"Odmah sam stavio do znanja, sebi, ali i svima oko sebe da mi novac nije bio primaran, i da sam sa milionskim primanjima u inostranstvu došao u Zvezdu i potpisao dvogodišnji ugovor, prema kojem sam imao prve godine 200.000, a druge 250.000 evra", naveo je Lazetić.

On je istakao da je bio posvećen svom poslu u Zvezdi "od početka do kraja potpuno iskreno i odano"i da je želio da ostane.

"Želio sam da ostanem i bilo je mjesta razgovoru i dogovoru oko ugovora. Ali način, vrijeme pa i situacija da su slučajno ili namjerno svi ostali (predsjednik, generalni sekretar...) bili na nekom službenom putu baš na dan kada su mene pozvali na razgovor mi je jasno stavila do znanja stav kluba. Meni je to bilo dovoljno da shvatim o čemu se radi i da donesem konačnu odluku! Napuštam Zvezdu, jer ništa od ovoga, najblaže rečeno - nije istina. Moj odnos prema klubu, od trenutka kada se uđe u svlačionicu, pa preko izlaska na teren i odlaska sa stadiona bio je nešto mnogo, mnogo više! Odlazim ponosno", poručio je Lazetić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC