• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rođendanski vatromet Partizana i Grobara!

Autor mondo.rs

Partizan pobedio Voždovac 4:0 (2:0), u prvom meču 11. kola Superlige Srbije. Dan pošto su napunili 73 godine, crno-beli ostvarili najubedljiviju pobedu, a navijači napravili

 Superliga Srbije 11. kolo - Partizan - Voždovac 4-0 Izvor: MN PRESS

Partizan je posle dva vezana remija u derbijima sa Crvenom zvezdom (1:1) u Humskoj i Radničkim u Nišu (2:2), ostvario najubedljiviju pobedu ove sezone.

Partizan – Voždovac 4:0 (2:0)!

Strelci za crno-bele bili su Nemanja R. Miletić, Goran Zakarić, koji je dva puta pogađao mrežu "zmajeva" i Đorđe Ivanović.

Samo ednom je "parni valjak" ove sezone postigao tri gola. Dogodilo se to u 6. kolu protiv Mačve u Šapcu. Ovog petka u Humskoj, Vladimir Stojković i Filip Kljajić nisu savladali, a gosti su ispraćeni sa četiri komada u mreži.

Partizan je bio daleko bolji i zasluženo osvojio tri boda. Sada je na "minus četiri" u odnosu na prvoplasiranog "večitog" rivala, koji ima i meč manje.

JSD Partizan je u četvrtak napunio 73. rođendan. Tim povodom su navijači s južne tribine, simbolično u 73. minutu priredili veliki vatromet, tako da je na ovoj utakmici neprimetni sudija Zoran široki morao da prekine meč dok ne prestane pirotehnički šou Grobara i ne raziđe dim.

Uskoro opširnije…

Izvor: MN PRESS


SUPERLIGA, 11. kolo:

petak

Partizan - Voždovac 4:0 (2:0)
/N. R. Miletić 19, Zakarić 41, 72, Ivanović 90+3/

subota

Mladost - Radnički (16.00)
Radnik - Spartak (16.00)
Mačva - OFK Bačka (17.00)
Čukarički - Dinamo (18.00)
Rad - Proleter (18.00)
Vojvodina - Napredak (18.00)

nedelja

Zemun - Crvena zvezda (13.00, TV Arena Sport 1)

TABELA: Crvena zvezda 28, Partizan (+1) 24, Radnički Niš 21, Čukarički 19, Mladost 18, Vojvodina 15, Napredak 14, Rad 13, OFK Bačka 12, Proleter 11, Voždovac (+1) 11, Mačva 10, Zemun 9, Radnik 7, Spartak 7, Dinamo 6.

Trener Partizana Zoran Mirković neće moći da računa na Marka Jankovića, koga opet muči povreda trbušnog zida.

Sudija: Zoran Široki (Smederevo)

PARTIZAN: Stojković (od 46' Kljajić) - N.R. Miletića, Marković, Valijente, Urošević - Zakarić, Đerlek (od 80' Ivanović), Šćekić, Pantić - Nikolić (od 62' Zdjelar), Rikardo.

VOŽDOVAC: Ilić - Ćirković, Mihajlov, Jovanović, Kovačević - Pavlović - Duronjić, Luković, Milunović (od 67' Mašović) , Maksimović (od 58' Zličić) - Stuparević (od 78' Jevtić).

Srce se cepa!

UŽIVO:

GOOOL!

90+3' I Đorđe Ivanović je postigao gol. Još jedan efektan udarac fudbalera Partizana i četvrti gol za najubedljiviju pobedu ove sezone. Šutirao je napadač crno-belih sa 20 metara po zemlji i pogodio donji levi ugao.


73' SIMBOLIČNO! Navijači Partizana, okupljeni na južnoj tribini, su nedugo posle gola napravili veliki vatromet na stadionu. U čast rođendana...


GOOOL!

71' Partizan vodi 3:0 i pitanje pobednika izgleda da je rešeno u Humskoj. Posle nespretnog vraćanja lopte od strane Marka Jovanovića golmanu Iliću, dosuđen je indirektan udarac za crno-bele. Nešto malo iskosa sa desne strane, u šesnaestercu gostiju, Partizan je izveo kratku kombinaciju, a Zakarić postigao drugi gol na meču.


54' Još dve prilike. U istom minutu Rikardo je dva puta imao šansu. Jednom se spetljao, a drugi put je Ilić odbranio šut napadača Partizana.

53' Još jedna prilika za Partizan, šutirao je Pantić, ali pravo u Ilića. "Vezista" crno-belih je dopšao u šansu posle kontre.

Igra se drugo poluvreme...

Završeno je prvo poluvreme.

45+1' Imao je šansu Partizan u poslednjem minutu prvog dela. Sevnula je kontra, Rikardo je proigrao Nikolića, ovaj petom ostavio loptu za Pantića, ali vezni fudbaler crno-belih nije uspeo da pogodi gol, prebacio je golmana, međutim bio je neprecizan.

GOOOL!

41' Goran Zakarić, prelep gol! Partizan je izveo najlepšu akciju na utakmici i vrlo efektno prevario odbranu Voždovca i stigao do 2:0. Danilo Pantić je odigrao iz slobodnog udarca na kapicu kaznenog prostora, tamo je bio Nemanja Nikolić, koji je povratnom loptom servirao šut za Zakarića, a reprezentativac Bosne i Hercegovine sa 20 metara po centrali plasirao loptu od stative u mrežu.


38' konačno nova šansa. Prva za Partizan, ako ne računamo gol. Slobodan Urošević je vrlo lepo prošao po levoj strani, centrirao u sredinu za Rikarda, koji je mora da ode korak unazad, ipak, uspeo je da tče glavom, a Ilić paradom da spreči 2:0.

- Miletić je ove sezone postigao čak četiri gola. Bio je strelac protiv Trakaija, Nordsjelanda, Radničkog iz Niša u prošlom kolu i danas.

GOOOL!

19' Nemanja R. Miletić! Bio je korner za Partizan, lopta je ubačena u peterac, gde ja u konfuziji oba tima pala između njih, a desni bek crno-belih bio najprisebniji i zakucao je u mrežu Voždovca. Bila je to prva prilika za domaćina i odmah gol.

7' Velika ŠANSA za Voždovac! Prevarili su "zmajevi" odbranu Partizana, dok se jedan igrač izvlačio iz ofsajda, Filip Stuparević se ubacio iz drugog plana i našao se "oči u oči" sa Vladimirom Stojkovićem. Stupareviće otišao isuviše u levu stranu, obišao je golmana crno-belih, ali je slabo šutirao tako da je Mark Valjente stigao i loptu izbacio u korner.

3' Partizan je prvi put prišao golu Voždovca. Za crno-bele je dosuđen faul u visini kaznenog prostora sa desne strane, izveo ga je Goran Zakarić, ali je Nemanja Nikolić, na koga je išao centaršut, bio dobro čuvan, pa nije uspeo da zahvati loptu kako je želeo.

- Počeo je duel u Humskoj.

***Umesto Nebojše Kosovića, ipak, Armin Đerlek.

Zoran Mirković pred utakmicu:

"Moramo da ponovima angažovanje i želju za pobedom. To je osnova Partizana, ali moramo da otklonimo i greške koje smo ispoljili u Nišu."

Jovan Damjanović pred utakmicu:

Voleo bi da izađemo sa stavom, da igramo fudbal i pokažemo da imamo dobar tim. Ono što je bilo ranije, pre svega prošle sezone, daje nam veru."

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC