• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mirković: Idemo pravim putem, ali i na odmor

Autor mondo.rs

"Na dobrom smo putu. Rekao sam igračima pre utakmice, da jedino što moramo da radimo iz nedelje u nedelju je da se ponavljamo. Mislim da to može još mnogo bolje", rekao je Zoran Mirković, trener Partizana.

 Zoran mirković poslije utakmice Partizan - Voždovac - Idemo pravim putem Izvor: MN PRESS

Tmurna lica Zorana Mirkovića, koja su bila česta u prvim utakmicama kada je preuzeo tim Partizana, postalo je vedro. Od derbija sa Crvenom zvezdom, preko još jednog u Nišu, do pobede nad Voždovcem ovog petka Humskoj.

Šef stručnog štaba Partizana ima sve više razloga za zadovoljstvo, a danas je konačno video da se i realizacija popravlja. "Valjak" je pregazio Voždovac 4:0.

"Mogu da budem zadovoljan odigranom utakmicom, dali smo četiri lepa gola. Igrali smo dobro prvo poluvreme. Postigli smo golove, ajde da kažem na vreme. A posle trećeg gola smo rutinski priveli utakmicu kraju", istakao je Mirković posle meča.

"Kao defanzivac uvek želim da sačuvam mrežu, a lepo je i da smo dali četiri. Igrali smo tečnije nego ranije. Maltene smo sve šanse iskoristili. U prethodnim mečevima, protiv Zvezde i Radničkog smo dosta mašili", primetio je trener Partizana.

On smatra da crno-beli napreduju i da idu ka ispunjenju njegove vizije.

"Na dobrom smo putu. Rekao sam igračima pre utakmice, da jedino što moramo da radimo iz nedelje u nedelju je da se ponavljamo. Da podižemo igru i samopouzdanje. Mislim da to može još mnogo bolje".

Mirkovića je publika nagradila ovacijama i one mu, prema sopstvenom priznanju, prjaju.

"Naravno. Ovo je period dobre igre i rezultata. Zasluga na prvom mestu igračima, a onda posle idemo mi iz stručnog štaba.

Trener Voždovca Jovan Damjanović nadao se da će njegova ekipa da se podigne protiv favorita, a posebno jer je u prošlom kolu pobedila Radnik.

"Mogli smo da budemo mirniji na lopti. Treba da budemo realni i znamo gde se nalazimo, da igramo neke naše utakmice. Imamo mnogo prostora za napredak, ovo su fenomenalni momci. Večeras smo dali sve od sebe, rano smo primili golove. Sa druge strane, imali smo jednu sitauciju kad je Stuparević izašao sam i predriblao golmana. Da smo dali gol možda je moglo da bude drugačije. Partizan je zasluženo pobedio. Na nama je da pokušamo da napredujemo u nastavku", rekao je Damjanović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC