• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpska i zvanično uz "orlove"

Od petka će kod banjalučke dvorane "Obilićevo" biti napravljena Fan zona - "Orlovo gnijezdo", koja će okupljati navijače Srbije iz Republike Srpske.

 Srpska i zvanično uz "orlove" Izvor: MONDO

Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske (RS), grad Banjaluka i Fan klub "Orlovi" iz Beograda otvoriće u Banjaluci klub pod nazivom "Orlovo gnijezdo", koji će okupljati navijače fudbalske reprezentacije Srbije iz RS.

Pomoćnik ministra porodice, omladine i sporta Dario Sandić rekao je da će ispod dvorane "Obilićevo" biti organizovana Fan zona, koja će već okupiti veliki broj navijača "orlova", kako bi dali punu podršku srpskoj reprezentaciji u duelu sa Njemačkom na Svjetskom fudbalskom prvenstvu.

"U saradnji sa Fan klubom odlučili smo i zvanično da podržimo reprezentaciju Srbije", rekao je Sandić na konferenciji za novinare u Banjaluci.

Koordinator razvoja Fan kluba "Orlovi" Marko Krivokuća rekao je da je ovaj klub za sada podrška fudbalskoj reprezentaciji zbog toga što je u toku Svjetsko prvenstvo, ali da će ubuduće podržavati reprezentacije u svim sportovima.

On je najavio da će 23. juna u Banjaluci biti organizovan "Jelen" karavan "Ko to tamo navija", u kojem će učestvovati navijači iz Srbije i RS i na taj način pokazati neraskidivost i jedinstvo navijača Srbije i RS.

Krivokuća je istakao da Fan klub u sedam gradova Srbije ima oko 60.000 potpisanih članova, koliko je prikupljeno potpisa u nepuna tri mjeseca.

Prema njegovim riječima, cilj "Fan kluba" je i okupljanje navijača i usmjeravanje ka pravom sportskom navijanju.

(Srna)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC