• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Domenek: Ja sam deprimiran čovjek

Selektor Francuske Rajmon Domenek ostao je bez teksta nakon što je njegov tim poražen od Meksika, čime se praktipčno oprostio od drugog kruga.

 Domenek: Ja sam deprimiran čovjek Izvor: MONDO

Fudbalski reprezentativac Meksika Havijer Ernandes rekao je da je zadovoljan pobjedom protiv Francuske na Svjetskom prvenstvu, ali da je to samo prvi korak ka zacrtanom cilju.

Meksiko je u četvrtak uveče pobijedio Francusku sa 2:0, a strijelac vodećeg gola bio je Ernandes u 64. minutu. On je proglašen za igrača utakmice.

"Veoma sam zadovoljan pobjedom, više nego što sam osvojio 'titulu' najboljeg igrača utakmice. Ova pobjeda je prvi korak, čeka nas dug put... Ne mislimo na utakmicu protiv Urugvaja, u trećem kolu, želimo da zajedno sa ljudima u Meksiku uživamo u pobjedi", rekao je on.

Sa Ernandesom se složio i kapiten Rafael Markses.

"Uživaćemo zbog ove pobjede. Ali, moramo da budemo mirni i idemo korak po korak", rekao je on.

Selektor Meksika Havijer Agire rekao je da je zadovoljan igrom njegovog tima u teškoj utakmici protiv Francuske.

"Teško smo došli do pobjede. Zajedno treniramo tri mjeseca, imamo potencijal u napadu. Ostalo je još 90 minuta protiv Urugvaja, a naš cilj je poznat - plasman u osminu finala", rekao je on.

Meskiko i Urugvaj imaju po četiri boda u Grupi A, dok Francuska i Južna Afrika imaju po jedan.

Francuska može do plasmana u osminu finala kao pobijedi Južnu Afriku, a u drugom meču u Grupi A Meksiko i Urugvaj ne odigraju neriješeno.

Francuski reprezentativac Floran Maluda rekao je da će "trikolori" u poslednjoj utakmici u grupi protiv Južne Afrike igrati za čast.

"Nećemo da završimo takmičenje na ovom Svjetskom prvenstvu bez pobjede. Sramno smo večeras izgubili i moramo da sačuvamo čast", rekao je Maluda.

Selektor Francuske Rajmon Domenek rekao je da nema objašnjenje za poraz.

"Tužni smo i veoma razočarani. Mučili smo se na terenu. Ne mogu da objasnim razloge za ovakvu igru. Jednostavno, ekipa nije odgovorila. Šteta. Primjetio sam dobre namjere, želju, ali konstantno u našoj igri nije štimalo. Nemam riječi. Ovo je za mene više od razočarenja", rekao je on i dodao:

"Ne znam šta da kažem svojim igračima. Ostaje nam jedna utakmica, ostaje da se nadamo čudu. Svejedno, moramo da budemo pravi i da odigramo utakmicu za odbranu časti. Imamo za šta da igramo. Moramo da reagujemo. Moramo bar nešto da pokažemo u našoj poslednjoj utakmici protiv Južnoafrikanaca. Sada kad zavisimo od drugih nemam šta da obećam. Ja sam trenutno deprimiran čovjek".

Napadač Francuske Matje Valubena rekao je da su reprezentativci neutješni zbog neuspjeha.

"Niko nije progovorio ni riječ, nemate ni šta da kažete poslije ovakvog poraza. Naravno, ovaj neuspjeh nas sve mnogo boli. Ali, moramo to da zaboravimo i okrenemo se utakmici protiv Južne Afrike", rekao je on.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC