• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Karboni: Maikon na kraju karijere!?

U Interu više ne kriju da neće stati na put Daglasu Maikonu ako neko "ozbiljan" pošalje ponudu, od oko 32 miliona funti.

 Karboni: Maikon na kraju karijere!? Izvor: MONDO

"Daglas Maikon je na prodaju, za adekvatnu cijenu, jer se nalazi na kraju karijere", izjavio je Interov savetnik za poteze na tržištu fudbalera, Amedeo Karboni.

Pretpostavljaćemo da ćete se zapitati da li je ovaj čovjek lud, ali evo i obrazloženja...

"Maikon je vanserijski igrač, ali on ima 30 godina", dodao je Karboni za "Kanal 9".

Kada su sabrali i oduzeli, u Interu su izgleda shvatili da ovog ljeta mogu da dobiju mnogo, mnogo novca za najdominantnijeg desnog beka planete, a očigledno je da bivši trener Intera Žoze Murinjo neće štedeti u namjeri da Brazilca povuče sa sobom u Real Madrid.

Ni Maikon nije "nijem", u više navrata preko svog agenta izjavljivao je da mu se dopada ideja da ode u Real. Možda je i on svjestan da u 31. godini ima rijetku priliku da zaigra za najbolji klub XX vijeka u izboru FIFA.

"Ako nesvakidašnja ponuda stigne iz Real Madrida, prodaćemo ga, jer se kraj njegove karijere svakako primiče", dodao je Karboni.

Karboni je tek nedavno došao na Đuzepe Meacu kao član stručnog štaba koji svuda sa sobom vuče novi trener Intera, a bivši Liverpula, Rafael Benitez. Nije prošlo mnogo dok je Italijan Karboni zatalasao javnost u zemlji, iz koje je davno otišao, još kao igrač, kasnije legenda Valensije.

Tu se Karboni upoznao sa Benitezom i kasnije je postao njegov stalni saradnik.

Nezvanično, Inter za Maikona ne očekuje ništa ispod 32 miliona funti! Cijena može da bude samo veća ukoliko Maikon zablista na Svjetskom prvenstvu u dresu Brazila, a to je već uradio. Maikon je postigao prvi gol za "karioke" u Južnoj Africi, iz "mrtvog ugla" i tako otvorio čvrstu i disciplinovanu odbranu Sjeverne Koreje.

Brazil je kasnije pobijedio sa 2:1.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC