• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Olimpijakos "otima" Laneta, Mrđa u AEK-u?

Izvor MONDA iz Grčke tvrdi da je Olimpijakos ozbiljan u namjeri da pokvari transfer Milana Jovanovića u Liverpul.

 Olimpijakos "otima" Laneta, Mrđa u AEK-u? Izvor: MONDO

Ovih dana je teško zamisliti udarni naslov u kojem se ne pominje lijevokrilni napadač "orlova".Gol za pobjedu nad Njemačkom, “prijetnja” Marku Marinu, duhoviti komentari…

Kada je Milan Jovanović ispričao i prepričao sve što je imao, "delegacije" dnevnih novina otišle su u goste njegovim roditeljima, supruzi i djeci.

E, u nedjelju je na dnevnom redu nešto što nema direktne veze sa nastupom reprezentacije Srbije na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi - novi Lanetov klub!

Kako javlja izvor portala MONDO u Grčkoj, Olimpijakos je uspio da riješi finansijske probleme tako što je dugogodišnji vlasnik, Sokratis Kokalis, prodao većinski paket dionica bogatom preduzetniku Vagelisu Marinakisu.

Novi gazda je kao jednu od glavnih "meta" u ljetnjem prelaznom roku označio upravo Jovanovića i spreman je da mu ponudi uslove kakvi se ne odbijaju lako!

Na Marinakisovoj listi želja nalaze se još Trezege, Deko, Hleb, Timoščuk, Saviola...
Sam Jovanović više puta je svoj transfer u Liverpul predstavio kao završenu stvar, međutim, činjenica je da Lanetovog imena i prezimena još nema na spisku prvotimaca "crvenih".


Štaviše, zvanični sajt Liverpula u subotu je prenio Jovanovićevu izjavu listu "Liverpul eko", u kojoj srpski as poručuje da će ugovor potpisati po povratku sa Mundijala i da odlazak Rafaela Beniteza nije ništa promijenio u njegovim planovima.

Jovanović je slobodan igrač, pošto mu je proljetos istekao ugovor sa Standardom, tako da može da pređe u bilo koji klub. Ostaje, ipak, nejasno da li između njega i Liverpula postoji bilo kakav potpisan dokument, ili je sve ostalo na usmenom dogovoru, sa kojim se možda neće složiti Benitezov nasljednik?!

U svakom slučaju, Lane sada ima jak "plan B" u Pireju, gdje bi mogao da nastavi tradiciju srpskih legendi Olimpijakosa, Darka Kovačevića i Predraga Đorđevića.

Izvor MONDA tvrdi da bi još jedan naš reprezentativac mogao da se preseli u glavni grad Grčke.

Napadač Vojvodine Dragan Mrđa uz obeštećenje može da napusti tabor "lala", a za njegove usluge je ozbiljno zainteresovan atinski AEK.

Ostaje da se vidi hoće li se neka od ovih varijanti pretočiti u stvarnost, međutim, jedno je sigurno - Antićevi "orlovi" su na cijeni!

(MONDO, foto: FoNet/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC