• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ožegović i ekipa smenili trenera Spartak Moskve

Autor mondo.rs

Posle dve godine, ruski klub traži novog trenera.

 Spartak Moskva trener Masimo Karera otišao Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Neuspeh na Otkritje areni i boravak na tek sedmom mestu tabele ruske Premijer lige učinili su da se u ponedeljak dogodi očekivano: Italijanski trener Masimo Karera (54) napustio je Spartak Moskvu posle dve godine.  

Stručnjak koji je 2017. u klupske vitrine uneo "duplu krunu" i bio proglašen za trenera godine, zvanično je otišao iz moskovskog kluba i do daljeg će njegov posao obavljati dosadašnji pomoćnik, Raul Riančo.

Loš start sezone i osvojenih 18 od moguća 33 boda doprineli su ovakvoj odluci rukovodstva kluba, dan nakon što je Arsenal iz Tule osvojio sva tri boda u Moskvi, a jedan od strelaca bio je i srpski internacionalac Ognjen Ožegović, dok je ceo meč za Spartak odigrao Marko Petković.

Ispostavilo se da je taj neuspeh bio poslednji Karerin meč na klupi na kojoj je sedeo od avgusta 2016, kada je nasledio dotadašnjeg šefa struke, Dimitrija Aleničeva. U međuvremenu su pod Italijanovim vođstvom Moskovljani osvojili titulu i nastupili u grupnoj fazi Lige šampiona 2017/18.

Pod vođstvom vršioca dužnosti, Spartak će ove nedelje nastaviti učešće u grupnoj fazi Lige Evrope, u kojoj je dosad osvojio jedan bod u grupi uz Viljareal (2 poena), Rapid Beč (3) i lidera Glazgov Rendžers (4), koji će u četvrtak dočekati tim iz Moskve na "Ajbroksu".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC