• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dijara otišao, Partizan bolji od Rabotničkog

Partizan odigrao prijateljski duel sa Rabotničkim i dobio 1:0. Igrali i Neziri i novajlija Galešić. Dijara otišao u Emirate.

 Dijara otišao, Partizan bolji od Rabotničkog Izvor: MONDO

Fudbaleri Partizana pobijedili su u prvom trening meču pred start nove sezone. U duelu na stadionu u Humskoj crno-bijeli su savladali makedonski Rabotnički 1:0, a strijelac je bio Kleo iz penala u 18. minutu.

Utakmica se igrala četiri puta po 20 minuta, a poslije svakih 20 minuta pravila se pauza od po pet minuta.

Za Partizan su igrali svi koji su u trenažnom procesu, ali i oni koji su na probi. Tako je meč počeo i nekadašnji mladi reprezentativac SCG Bojan Neziri, koji trenira sa Partizanom, a za crno-bijele je debitovao Goran Galešić, koji je u nedjelju predstavljen javnosti i koji je potpisao trogodišnji ugovor sa crno-bijelima.

U sastavu nije bilo najboljeg strijelca u prethodne tri godine, Senegalca Lamina Dijare koji je otišao na pozajmicu u jedan klub u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Poslije meča novinari su saznali i da Partizan neće potpisati ugovor sa Gruzijcem Apolonom Lemondžavom.

Za Partizan su meč počeli: Radosavljević, Neziri, Krstajić, Jovanović, Stevanović, Branislav Jovanović, Marčeta, Saša Ilić, Nemanja Tomić, Šćepović, Kleo.

Igrali su još: Živković, Stanković, Nastasić, Kamberović, Popara, Davidov, Moreira, Brašanac, Galešić, Aškovski, Brana Ilić, Lemondžava, Mijić.

Trener Partizana Saša Stanojević poslije utakmice je rekao da je zadovoljan, s obzirom na to da su crno-bijeli tek na početku priprema.

"Znate da smo tek nedavno počeli da radimo i zadovoljan sam onim što sam vidio. Manje-više, znamo na koga računamo, ali pustićemo još da prenoći, pa ćemo u ponedjeljak da odlučimo definitivno", rekao je on.

Prema njegovim riječima, operativci Partizana intenzivno pregovaraju sa nekim igračima, a crno-bijeli žele da popune pozicije lijevog beka, zadnjeg veznog i da dovedu još jednog napadača.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC