• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FK Željezničar: Niko nas neće uslovljavati

Autor mondo.ba

Nakon što su danas fudbaleri Željezničara trening napustili nakon samo petnaest minuta jer nisu zadovoljni izrečenom finansijskom kaznom klub sa "Grbavice" je izdao saopštenje u kojem ističe da ne prihvata nikakvu vrstu uslovljavanja.

Izabranici trenera Milomira Odovića su kažnjeni zbog niza loših rezultata oduzimanjem povećeg procenta plate, za koji su čelnici kluba smatrali da je adekvatan.

Federalni mediji su danas objavili da je treninig Želje trajao samo 15 minuta nakon kojih su se fudbaleri zajedno sa stručnim štabom povukli sa terena. Oni su tim potezom očigledno željeli da pokažu nezadovoljstvo odlukom čelnika kluba.

Povodom toga javnosti se obratio sarajevski klub.

"FK Željezničar ne prihvata nikakvu vrstu uslovljavanja. Igrači koji trenutno nose dres FK Željezničar moraju nastaviti sa izvršavanjem svojih redovnih obaveza, a u skladu sa rezultatima i pokazanim na terenu biće adekvatno i plaćeni.

Zbog nezalaganja, loše igre i rezultata protiv Krupe, Mladosti, Slobode i GOŠK-a te u duelu Kupa BiH protiv Širokog Brijega finansijski su kažnjeni za septembar u skladu sa internim aktima Kluba.

Da bi naši navijači i članovi Kluba znali pravu istinu, moramo napomenuti da je nakon pobjede protiv Zrinjskog, igračima saopšteno da će pored isplate punih primanja za oktobar imati mogućnost i da osvoje premiju u značajanom iznosu za pobjedu u vječitom derbiju sa Sarajevom.

Nakon toga, prekidom treninga, igrači su osim ozbiljnog narušavanja trenažnog procesa i priprema za duel sa ekipom Zvijezde 09, iskazali ogromno nepoštovanje prema svim navijačima, članovima i samom FK Željezničar", stoji u saopštenju kluba sa "Grbavice".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC