• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Majstorija Vukanovića "ubila" Partizan!

Autor mondo.rs

Partizan ostao bez celog plena i u 13. kolu na svom terenu. Napredak neporažen protiv crno-belih četiri utakmice. Aleksa Vukanović postigao prelep gol u 62. minutu. Nemanja Nikolić bio strelac za domaćina u 12. Isključen Armin Đerlek.

 SUPERLIGA - Partizan - Napredak 1-1 Izvor: MN PRESS

Da li se Partizan oprostio od titule?

Mnogi će reći da je još rano donositi takve prognoze, ali forma i igra fudbalera crno-belih nimalo ne uliva nadu navijačima beogradskog velikana da mogu u maju da slave titulu.

Drugim uzastopnim remijem, ovim pred svojim navijačima, Partizan je za sada na "minus osam" u odnosu na Crvenu zvezdu, a ta razlika bi već u nedelju, posle gostovanja "večitog rivala" u Šapcu, mogla da iznosi 11 bodova.

Partizan - Napredak 1:1 (1:0), u 13. kolu Superlige Srbije.

05.05.2017: Partizan – Napredak 2:2
10.12.2017: Napredak – Partizan 2:1
20.09.2017: Partizan – Napredak 1:1

Slaba je uteha za crno-bele da im je bod, posle poraza Čukaričkog u Surdulici, bio dovoljan da se osamostale na trećem mestu. Partizan ni u četvrtom uzastopnom meču nije pobedio Kruševljane, a na osam vezanih utakmica protiv Napretka je primio gol.

Uskoro opširnije…


Partizan: Stojković - N. R. Miletić, Valiente, Marković, Urošević - Janković, Zdjelar, Đerlek, Zakarić - Gomeš, Nikolić.

Napredak: Ni. Petrović - Boranijašević, Vešković, Ostojić, Ne. Petrović - Baha, Kostić - Alivodić, Vulić, Vukanović - Zec.

Ostanite uz Mondo, pratićemo utakmicu UŽIVO!

Iz minuta u minut:

KRAJ!

83' Loše se piše Partizanu, izgleda da ni u četvrtom uzastopnom meču neće pobediti Kruševljane...

73'
Delovalo je da Partizan drži utakmicu pod kontrolom, ali prevarili smo se. Posle nekoliko neiskorišćenih šansi i prilike da se reši meč, crno-bela kola krenula su nizbrdo. Prvo je Vukanović prelepim golom šokirao Partizan, a nešto kasnije domaćin je ostao bez Armina Đerleka. Novak Simović opravdano je mladom fudbaleru Partizana pokazao drugo žuti karton.

GOOOL! Napredak je izjednačio u 62. minutu. Prelep gol Alekse Vukanovića. Lopta je stigla po zemlji sa desne strane, a fudbaler Napretka je petom, sa 10-11 metara matirao Stojkovića. Verovatno najlepši gol ove sezone u Superligi Srbije.


54'
Nova prilika za Partizan. Još jedna gužva ispred gola Petrovića, na kraju je Goran Zakarić šutirao, a Mark Valijente malo zakasnio na "drugoj stativi" da skrene loptu u mrežu.

48'
Partizan je imao veliku šansu da duplira prednost. Janković je odigrao za Nikolića, koji je bio u kaznenom prostoru, ne mnogo iskosa sa leve strane, gađao je dalji ugao i bio neprecizan.

- Nastavljena je utakmica...

KRAJ PRVOG POLUVREMENA.

44' Umalo autogol Nikole Boranijaševića.
Janković je bio u prodoru po desnoj strani, u jednom momentu je ubacio loptu u šesnaesterac, tamo je bio sam fudbaler Napretka, loše je zahvatio loptu i zamalo nije postigao efektan gol.

35'
Udarac Rikarda Gomeša preko prečke.

30'
Pola časa igre u Humskoj. Videli smo jednu pravu priliku iz koje je Partizan poveo. Pored tog gola nije bilo više uzbuđenja na stadionu u Humskoj ulici.

- Napredak nije došao u Humsku da igra zatvoren fudbal. Uostalom, to i nije odlika trenera Kosonovića. Međutim, Partizan od prvog minuta pritiska, zasluženo vodi i za sada na polovini drvog dela utakmice je bolji tim.

GOOOL! Partizan od 12. minuta vodi u Humskoj. Vrlo lepa akcija ofanzivnih fudbalera crno-belih. Rikardo je iskosa sa leve strane, na polovini gostiju spustio loptu za Marka Jankovića, koji se vrlo lepo ubacio. Akciju je odlično po sednoj strani napada pratio Nemanja Nikolić, video je to Janković, usledio je pas i uklizavanja napadača "parnog valjka", koji je na taj način loptu skrenuo u mrežu.


9' Aleksa Vukanović je tukao iz daljine, lopta je završila pravo u rukama Vladimira Stojkovića. Prvi pokušaj gostiju iz Kruševca.

5' Rikardo je izašao sam ispred Nikole Petrovića, ali ga je bivši golman Partizana omeo. Miloš Ostojić je u nastavku akcije faulirao napadača Partizana, a nakon slobodnog udarca stvorila se gužva u šesnaestercu, dogodio se karambol, međutim niko od crno-belih nije uspeo da skrene loptu u gol Napretka.

15:48 - Crno-bele posle duela sa Kruševljanima očekuje mali gradski derbi sa Čukaričkim već naredne srede, na Banovom brdu, pa derbi sa Vojvodinom sledećeg vikenda u Humskoj.

15:36 - Najbolji strelci ekipa ove sezone u Superligi su Rikardo Gomeš sa tri, odnosno Aleksa Vukanović sa pet pogodaka.

15:31 - Ove subote već je odigrana jedna utakmica u Gornjoj varoši. Evo svih parova 13. kola Superlige, kao i aktuelne tabele.

15:29 - Utakmicu, koju Arena sport prenosi na prvom kanalu, sudiće Novak Simović iz Lovćenca.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC