• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vukanović potezom sezone "ubio" Partizan!

Autor mondo.rs

Partizan ostao bez celog plena i u 13. kolu na svom terenu. Napredak neporažen protiv crno-belih četiri utakmice. Aleksa Vukanović postigao prelep gol u 62. minutu. Nemanja Nikolić bio strelac za domaćina u 12. Isključen Armin Đerlek.

 SUPERLIGA - Partizan - Napredak 1-1 Izvor: MN PRESS

Da li se Partizan oprostio od titule?

Mnogi će reći da je još rano donositi takve prognoze, ali forma i igra fudbalera crno-belih nimalo ne ulivaju nadu navijačima beogradskog velikana da mogu u maju da slave titulu.

Drugim uzastopnim remijem, ovim pred svojim navijačima, Partizan je za sada na "minus osam" u odnosu na Crvenu zvezdu, a ta razlika bi već u nedelju, posle gostovanja "večitog rivala" u Šapcu, mogla da iznosi 11 bodova.

Partizan - Napredak 1:1 (1:0), u 13. kolu Superlige Srbije.

05.05.2017: Partizan – Napredak 2:2
10.12.2017: Napredak – Partizan 2:1
20.09.2017: Partizan – Napredak 1:1


Slaba je uteha za crno-bele da im je bod, posle poraza Čukaričkog u Surdulici, bio dovoljan da se osamostale na trećem mestu. Partizan ni u četvrtom uzastopnom meču nije pobedio Kruševljane, a na osam vezanih utakmica protiv Napretka je primio gol.

Iako bez Aleksandra Šćekića, Danila Pantića, Zlatana Šehovića i Zorana Tošića, nije Partizan bio loš. Dobar deo utakmice je ekipa Zorana Mirkovića kontrolisala, čuvala prednost i stvarala šanse. Ali posle nekoliko promašaja i neiskorišćenih prilika da se reši meč, kazna je stigla.

Partizan je poveo preko Nemanje Nikolića. Kontra "parnog valjka" u 12. minutu završila se uklizavanjem na loptu Nikolića posle asistencije Jankovića.

Napredak je u prvom delu bio bezopasan, baš kao i do izjednačujućeg gola Alekse Vukanovića. Prelep pogodak postigao je igrač gostujućeg sastava u 62. minutu. Dobio je loptu sa desnog krila, maestralno je reagovao petom na nekih 11-12 metara od gola i matirao Vladimira Stojkovića.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC