• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Flores: Nije neki Mundijal

Trener madridskog Atletika nije zadovoljan kvalitetom fudbala u dosadašnjem toku Svjetskog prvenstva. Posebno cijeni Dejana Stankovića.

 Flores: Nije neki Mundijal Izvor: MONDO

Menadžer Arsenala Arsen Venger, nekada slavni golman Liverpula Brus Grobelar, trener Atletiko Madrida Kike Sančez Flores...

To su samo neka od poznatih lica, koja se ovih dana "motaju" po Media centru stadiona Soker siti u Johanesburgu. Svi oni komentarišu utakmice i događanja na SP za različite televizijske i radio stanice.

Sančez Flores, koji je nedavno podigao pehar namijenjen pobjedniku premijernog izdanja Lige Evrope, radi za špansku televiziju "Tele Kvatro".

Našao je malo vremena da posveti srpskim novinarima i iznese svoje utiske o tekućem Mundijalu.

"Nisam gledao utakmice Srba, pa ne mogu da ih komentarišem. Znam da su pobijedili Nijemce", rekao je četrdesetpetogodišnji Madriđanin.

On će u Južnoj Africi boraviti koliko i španska reprezentacija, na čiji se račun našalio poslije lošeg starta i poraza od Švajcarske: "Izgleda da ću brzo kući, već poslije prvog kruga".

Na prijedlog srpskih novinara da ostane duže, uz "orlove", samo se nasmijao.

Kada se uozbiljio, promijenio je mišljenje o evropskom šampionu, koji u ponedeljak uveče u drugom kolu H grupe igra protiv Hondurasa.

"Španija će daleko dogurati, jer ima sjajne igrače, a selektor Visente Del Boske je najbolji stručnjak u zemlji. On je fantastičan u motivaciji fudbalera".

Kao i većina stručnjaka, ne usuđuje se da prognozira rasplet na Mundijalu. Međutim, nije zadovoljan kvalitetom prikazanog fudbala.

"Do sada se nije moglo vidjeti mnogo toga lijepog. Za mene je Argentina najviše pokazala, ali nemam nijednog favorita za titulu", zaključio je Kike Sančez Flores.

(izvještač Monda sa Mundijala - Rade Jakšić)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC