• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U padu helikoptera stradala i kćerka vlasnika Lestera?

Autor mondo.rs

"Reuters" je, pozivajući se na izvore u klubu, objavio da je u "helikopteru bilo petoro ljudi", konkretno "vlasnik kluba, jedna od njegove dve kćerke, dva pilota i jedna za sada neidentifikovana osoba".

Mnogi Britanci od jutros ostavjaju cveće i vence ispred stadiona u Lesteru, dan pošto se srušio i u potpunosti izgoreo helikopter predsednika tog kluba, biznismena Višaja Šrivadanaprabe.

Iako engleska javnost i dalje čeka zvaniče informacije iz policije o imenima nastradalih, svi vodeći mediji na Ostrvu objavili su da se 60-godišnji Tajlanđanin nalazio u letilici u kobnom trenutku, ali se i dalje nagađa o brojnim drugim okolnostima koje prate ovu stravičnu nesreću.

U jednom trenutku, BBC je čak objavio da se i menadžer Lestera, Klod Puel, nalazio u helikopteru u trenutku pada, što je vest koja je brzo povučena i kasnije demantovana, ali...


"U HELIKOPTERU BILO PETORO LJUDI"

Ispred stadiona od jutros su ostavljeni brojni buketi cveća pored velike slike hinduističkog boga Ganeša.

I dalje se nagađa o broju ljudi koji je stradao u naizgled rutinskom letu kakvim je bogati biznismen u najvećem broju slučaja dolazio i odlazio sa utakmica na "King Power" stadionu.

"Reuters" je, pozivajući se na izvore u klubu, objavio da je u "helikopteru bilo petoro ljudi", konkretno "vlasnik kluba, jedna od njegove dve kćerke, dva pilota i jedna za sada neidentifikovana osoba".

Zvaničnih potvrda za sada nema.

"The Daily Telegraph" objavio je da su odmah posle pada helikoptera viđeni uplakani i vidno potreseni, kao i da je pad izazvao kvar na zadnjem propeleru letilice koja je gotovo svakodnevno sletala i poletala sa heliodroma u blizini stadiona.

Mnogobrojni navijači su posle utakmice videli kako helikopter uzleće i odmah zatim se ruši i gori.

KO JE SRIVADANAPRABA?

Srivadanapraba je kupio Lester 2010. dok je klub bio u drugoj ligi, a pet godina kasnije uživao je gledajući kako klub senzacionalno osvaja Premijer ligu u paklenoj konkurenciji.

Njegovi saradnici govorili su o njemu kao ekstremno ljubaznom čoveku, koji se nije ponašao uobičajeno bogatim vlasnicima klubova iz inostranstva i koji je svakodnevno posvećivao pažnju Lesteru pored brojnih drugih obaveza svojstvenih karijeri biznismena "teškog" preko četiri milijarde evra (izvor: Forbes).

Četvrti najbogatiji Tajlanđanin vlasnik je globalnog lanca "duty free" prodavnica "King Power".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC