• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lopetegiju više nema spasa, Real dovodi Kontea!

Autor mondo.rs

Kakav sunovrat karijere 52-godišnjeg trenera...

Ljetos je, samo dan pred prvu utakmicu Španije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, dobio otkaz sa mjesta selektora, jer je predsjednik Saveza saznao da se krišom dogovorio o preuzimanju Real Madrida. Bio je to "početak kraja" učešća Španije na ovogodišnjem Mundijalu, ali i i početak sunovrata karijere Đulena Lopetegija.

Navukao je na sebe lošu karmu, pa dolazak na klupu trostrukog uzastopnog prvaka Evrope nije tekao kao što je bilo planirano. Zapravo, trenutno stanje je mimo svih očekivanja, čak i najvećih pesimista.

Real se poslije 10 kola Primere nalazi tek na dvetoj poziciji sa 14 bodova, sedam manje od vodeće Barselone, koja je u nedjelju popodne sipala so na ranu navijačima najvećeg rivala. Pobjedom 5:1 u "El Klasiku", Katalonci su - po najavama španskih medija - potpisali otkaz Lopetegiju.

Navodno, već od ponedjeljka će ga zamijeniti Antonio Konte. Pojedini pišu, čak, da je promocija Italijana već planirana za ponedjeljak u 13 časova...

Konte je po završetku prošle sezone raskinuo ugovor sa Čelsijem, koji je prethodno 2017. vodio do titule prvaka Engleske, a potom mu donio i pehar FA kupa. Pre toga, 49-godišnji Italijan je bio trostruki uzastopni šampion Italije sa Juventusom.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC