• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lev: Ne gledamo na "kengure" i "orlove"

Jokanim Lev očekuje pobjedu Njemačke protiv Gane i ističe da će se svi njegovi igrači truditi da mislima ne budu na meču Srbija i Australija.

 Lev: Ne gledamo na "kengure" i "orlove"  Izvor: MONDO

Njemački selektor Joakim Lev uvjeren je da reprezentacija Gane neće eliminisati Njemačku sa Svjetskog prvenstva u Južnoj Afici u posljednjem kolu Grupe D, u kojoj je i Srbija.

Takav ishod moguć je ako Gana dobije Njemačku, a Srbija osvoji bod ili pobijedi Australiju, ali Lev tvrdi da se to neće desiti.

"Gana je vjerovatno posljednja od afričkih država koja može dalje na šampionatu i biće veoma motivisani. Neće biti lako, ali uvjereni smo da imamo ono što je potrebno da bi ih pobijedili", rekao je Lev na konferenciji za novinare u Pretoriji.

On je dodao da će pokušati da spriječi da njegovi igrači saznaju promjene rezultata na utakmici između Srbije i Australije, koja će se igrati u isto vrijeme u srijedu uveče.

"Moramo da se koncentrišemo na pobjedu u našoj utakmici", rekao je Lev.

U Grupi D matematički sve četiri reprezentacije imaju šanse za prolazak u sljedeću rundu. Trenutno vodeću poziciju zauzima Gana sa četiri boda, slijede Nemačka i Srbija sa po tri, dok Australija ima bod.

Lev smatra da su njegovi fudbaleri dovoljno mentalno jaki da poraz sa Srbijom ostave iza sebe.

"Imam utisak da oni nemaju sumnje i da nisu nervozni. Ali Gana je fizički jak i snažan tim, biće to i mentalno i fizički veoma zahtijevna utakmica za naše igrače", naglasio je Lev.

Njemački selektor u meču sa Ganom neće moći da računa na napadača Miroslava Klosea, koji je na utakmici sa Srbijom dobio crveni karton. Umjesto njega, u startnoj postavi vjerovatno će biti Kakau.

Srbiji je za siguran prolazak u drugi krug takmičenja na SP u Južnoj Africi potrebna pobjeda nad Australijom u posljednjem meču u grupi.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC