• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Serija A nedeljom od 12.30?

Italijanski mediji najavljuju da će u sezoni 2010/11 biti promijenjena već sezonama unazad standardna shema mečeva u Seriji A.

 Serija A nedeljom od 12.30? Izvor: MONDO

Pokušaj da se povećaju prihodi od TV prava, odnosno da se italijanski fudbal ponudi gledaocima na Dalekom Istoku uživo, dovešće do toga da će jedan meč kola početi prije ostalih u nedelju, od 12.45.

Italijani već negoduju zbog ove odluke i podsjećaju čelnike lige da je toj naciji jako bitno da nedeljom porodice ručavaju zajedno, baš u vrijeme izdvojene utakmice.

Inače, najveći broj mečeva počinjao je standardno, nedeljom u 15 časova, subotom su se u najvećem broju slučaja igrale dvije utakmice (od 18.00 i 20.30), a jedna, uglavnom derbi, ostavljena je za nedelju uveče od 20.30.

Premijerna utakmica, subotom od 18 časova, ostaće u istom terminu, dok će derbi mečevi subotom i nedeljom od 20.30 biti pomjereni u termin utakmica Lige šampiona, dakle u 20.45.

Čeka se odgovor italijanskih tifoza.

Prošle sezone, došlo je do velikog "tumbanja" u rasporedu utakmica Bundeslige, što su navijači širom Njemačke ispratili protestima i podrugljivim parolama. Na kraju, ljutnja je prošla, a ljudi su se navikli na novu shemu...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC