• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Moreira ide sa ekipom, ali...

Almami Moreira na spisku igrača koji ide u Austriju, ali nije postigao dogovor sa klubom oko primanja. Vrlo je moguće da ipak napusti Partizan.

 PARTIZAN: Moreira ide sa ekipom, ali... Izvor: MONDO

Vijest dana, bar što se tiče klupskog fudbala u Srbiji je sljedeća: Almami Moreira ide sa ekipom Partizana na pripreme u Austriju!

Na sajtu Partizana objavljen je spisak od 25 igrača, na kojem je i ime miljenika navijača crno-bijelih. Ali, i dalje je pod velikim znakom pitanja da li će Portugalac ostati u klubu.

Trener Saša Stanojević rekao je da je klub želio da ispadne korektan prema Moreiri i da mu je dozvolio da trenira, ali da uprava i igrač, za sada, nisu našli zajednički jezik.

"Razgovarao sam sa predsjednikom o Moreiri. On mu je rekao svoju ponudu, jer su mogućnosti kluba takve da ne može da ga plaća. U ovom trenutku nisu našli dogovor. Ipak, klub želi da bude korektan prema njemu, dozvolili smo mu da trenira i da bude sa nama dok ne nađe klub. Ja računam na njega, vidjećemo kakva je kompozicija tima...U svakom slučaju, on je deo takmičarske ekipe", rekao je Stanojević.

Što se tiče desnog beka Siniše Stevanovića, Stanojević je rekao da nema potrebe da bude sa ekipom, već da nađe alternativno rješenje, ali da u budućnosti klub "ozbiljno računa na njega". Stevanović će, vjerovatno, opet biti pozajmljen, kao što je prošle sezone bio na pozajmici u Spartaku.

Isto važi i za golmana Borivoja Ristića(iz Teleoptika), za koga je najbolje, kaže trener, da se oproba u nekom superligaškom klubu.

Na spisku je i Marko Lomić, ali ni njegov ostanak nije izvjestan.

"U ovom trenutku najneophodniji su nam špic i zadnji vezni, jer je Raća Petrović blizu odlaska, a Lamin Dijara je već otišao. Nadomjestili smo odlazak Srđe Kneževića, vraćanjem Ivana Stevanovića, doveli smo i dva golmana (Radiša Ilić i Živko Živković) i tu poziciju smo zatvorili. Ostaje i pitanje lijevog beka. Sve su indicije da će otići Marko Lomić, ali imamo nekih nagoveštaja (za alternative). Teško je sada angažovati igrače, jer prelazni rok još nije počeo, a i Svjetsko prvenstvo je u toku", rekao je Stanojević.

On je istakao da je od svih mladih igrača, koji su iz Teleoptika pozvani na pripreme prvog tima, Marko Šćepović najbliži takmičarskoj ekipi.

"Ima tu još nekoliko vrlo talentovanih igrača i sigurno je da ćemo u nekom narednom periodu moći da računamo na nih, ali sa mladim igračima ne treba žuriti", naglasio je trener crno-bijelih.

Stanojević na pripreme u Austriju vodi:

golmani - Aleksandar Radosavljević, Radiša Ilić, Živko Živković;

odbrana - Ivan Stevanović, Aleksandar Lazevski, Aleksandar Miljković, Marko Jovanović, Mladen Krstajić, Vojislav Stanković, Matija Nastastić, Marko Lomić, Stefan Aškovski, Miloš Ostojić.

srednji red - Branislav Jovanović, Nikola Popara, Nemanja Tomić, Goran Galešić, Saša Ilić, Darko Brašanac, Aleksandar Davidov, Moreira;

napad - Marko Šćepović, Kleo, Miloš Bogunović, Predrag Mijić.

U stručnom štabu je ostao i trener golmana Goran Pandurović, a tu su i Vuk Rašović, Dejan Ilić, dr Sead Malićević...

Partizan u Austriju ide u četvrtak u 17 časova, a u Zefeldu će odigrati nekoliko kontrolnih mečeva.

Partizan - Mlada Boleslav (Češka) - 27. juna (18.30 časova)
Partizan - Leh (Poljska) - 1. jula (18.30)
Partizan - Insbruk (Austrija) - 3. jula (18.30)
Partizan - Rapid (Rumunija) - 5. jula (18.30)

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC