• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Englezi spremni i za penale

Engleska se temeljno priprema za derbi osmine finala protiv Njemačke. Fabio Kapelo ništa ne prepušta slučaju, pa ni eventualne izvođače penala.

 Englezi spremni i za penale Izvor: MONDO

Izvor američkog sajta "Soccernet" u taboru Engleske tvrdi da će u slučaju da se učesnik četvrtfinala bude određivao sa "bijele tačke", odgovornost preuzeti Frenk Lampard, Stiven Džerard, Vejn Runi, Ešli Kol i Džon Teri.

"Izvođenje penala u velikoj mjeri zavisi od raspoloženja igrača. Selektor će svakako pitati igrače prije nego što evenetualno bude uručio spisak četvrtom sudiji. Mada vam moram reći i da on svakako želi da meč ranije dobije pobjednika", rekao je neimenovani član engleske ekspedicije u Južnoj Africi.

Prema njegovim riječima, Englezi nemaju namjeru da posebno vježbaju izvođenje jedanaesteraca na treninzima.

"Ne želimo da se igrači opterećuju penalima. To bi im predstavljalo samo nepotrebni teret. Kapelo će insistirati da igraju na krilima pobjede nad Slovenijom u poslednjem meču", rekao je anonimni saradnik engleskog selektora.

Englezi će sigurno htjeti da izbjegnu "penal lutriju", imajući u vidu da su sa prošlog Mundijala tako ispraćeni kući od Portugala. Svakako je svima u sećanju i tragični promašaj Džona Terija u završnici penal serije finala Lige šampiona 2008. godine, kojim je omogućio Mančester junajtedu da osvoji elitno klupsko takmičenje.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC