• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muntari: Igramo za Afriku

Reprezentativac Gane Suli Muntari poručio je u petak da su "crne zvijezde“ silno motivisane pred predstojeći duel osmine finala protiv Amerike.

 Muntari: Igramo za Afriku Izvor: MONDO

Ekipa Milovana Rajevca jedina je afrička selekcija koja je za sada izborila plasman u osminu finala Mundijala, a njihova želja je plasmanom u polufinale da ostvare najveći uspjeh u istoriji afričkog fudbala.

"Želimo da to uradimo za Afriku. Želimo da obaramo rekorde“, rekao je problematični vezista Intera koji se u više navrata sukobljavao sa našim trenerom na klupi afričke selekcije, a posljednji konflikt se odigrao u autobusu nakon meča sa Australijom, kada je Muntari zahtjevao veću minutažu.

S obzirom da su Ganjani plasman u najboljih 16 obezbjedili golovima sa bijele tačke i da ni nakon tri utakmice nisu gol postigli iz igre, efikasnost napada "crnih zvijezda“ se opravadno može dovestu u pitanje.

Muntari, ipak, ne smatra tako.

"Istina je da još uvijek nismo postigli gol iz igre, ali to ne znači da ne znamo da igramo. Nastavićemo da radimo na završnici“, rekao je dvadesetšestogodišnji fudbaler šampiona Evrope.

Reprezentacija Gane će se u osmini finala sastati sa selekcijom SAD-a, koja je u dramatičnoj završnici meča sa Alžirom golom Lendona Donovana osvojila prvo mjesto u grupi C.

Američki selektor Bob Bredli opisao je afričku selekciju kao "talentovan i dobro pripremljeni tim“, a napadač Džozi Altidor ne smatra da je osmina finala krajnji domet njegove selekcije.

"Bilo bi odlično da ostvarimo još dvije pobjede, ali zašto ne bismo i sve četiri? Sve je moguće“, zaključio je Altidor.

Meč između Gane i SAD-a odigraće se 26. juna sa početkom u 20:30 časova.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC