• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kanavaro se oprostio od reprezentacije

Kapiten Italije Fabio Kanavaro, objavio je da se povlači iz nacionalnog tima poslije razočaravajućeg nastupa "azura“ na aktuelnom Mundijalu.

 Kanavaro se oprostio od reprezentacije Izvor: MONDO

Novi igrač Al Ahlija i rekorder po broju nastupa u dresu aktuelnog svjetskog šampiona definitivnu odluku o razduživanju dresa sa nacionalnim grbom donio je prije početka "azura" u Južnoj Africi.

"Ovo je crna stranica u našoj istoriji koja neće izbrisati ono što smo ostvarili na prošlom Mundijalu. Nije me sramota da priznam da sam sinoć plakao poslije 14 godina u reprezentaciji", izjavio je Kanavaro.

Italija je završila takmičenje na razočaravajućem trećem mjestu u Grupi F, iza Paragvaja i Slovačke.
Od četvorostrukih prvaka svijeta se svakako očekivalo više.

"Sa četiri zvjezdice na grudima osjećate obavezu da morate da pobijedite. Prirodno je da osjećate pritisak, ali bili smo previše uplašeni. Vidio sam to na licima mojih saigrača“ rekao je bivši igrač Juventusa, Intera, Reala, Parme i Napolija.

Tridesetšestogodišnji veteran, po opštem mišljenju, nije pružio partije koje se od njega očekuju. Mnogi ga smatraju i najvećim krivcem za golove koje je njegov tim primio od Paragvaja i Novog Zelanda.

"Vrijeme je da odem. Odigrao sam mnogo dobrih, kao i loših utakmica. To je dio karijere svakog fudbalera“, objasnio je zvanično najbolji fudbaler svijeta 2006. godine.

Nakon predvođenja svoje reprezentacije do titule svjetskog prvaka prije četiri godine, odigravši sve utakmice od početka do kraja bez ijednog žutog kartona, trofejni štoper je sigurno zamišljao ljepši rastanak od reprezentacije od onog koji je doživio u Južnoj Africi.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC