• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković: Trebalo je da nam sude penal!

Najbolji srpski teniser je veoma teško podnio poraz fudbalske reprezentacije od Australije (2:1) u posljednjem kolu grupne faze na Mundijalu.

 Đoković: Trebalo je da nam sude penal! Izvor: MONDO

Novak Đoković se u osmini finala Vimblona sastaje sa Lejtonom Hjuitom i imaće priliku da se kao Srbin revanšira Australijancu zbog toga što je nacionalni tim te zemlje pobijedio "orlove" na Mundijalu, koji se prati i u Ol Ingland Klubu.

"Šalili smo se u svlačionici. Hjuit mi je rekao: šta je, sada nismo dovoljno dobri za vas?", ispričao je Đoković novinarima poslije pobjede nad Albertom Montanjesom.

"Naravno, Australijanci su zaslužili da pobijede, jer su bili jedini koji su napadali. Uopšte ne razumijem zašto smo se branili u drugom poluvremenu. Ali, to je fudbal. Trebalo je da nam sude penal nekoliko minuta prije kraja utakmice. Da smo igrali neriješeno, prošli bismo dalje. Pretpostavljam da ćemo naredni put ", optimista je treći teniser svijeta.

Novak Đoković je u srijedu predveče imao meč, a kada je završio sa pres konferencijom otrčao je pravo pred kompjuter da prati prenos fudbalske utakmice Srbija - Australija.

"Vrlo sam loš gubitnik kada je moj fudbalski tim poražen. Nakon što je Srbija izgubila od Australije nisam mogao da spavam", rekao je Beograđanin i dodao:

"Imam mnogo prijatelja u srpskoj fudbalskoj reprezentaciji. Znam dosta sportista širom sveta. Poznato mi je koliko je to frustrirajuće. Meni je lako da sjedim pored televizora i govorim: hej, ti trči na onu stranu, šutiraj i daj gol. Nije isto na terenu, znate. Tu je uključeno mnogo pritisaka i očekivanja".

Srpski teniser vrlo dobro zna kako izgleda ne samo kako je biti navijač, već i kako je biti na terenu.

"Naravno, fudbal je timski sport i pojedinac ne mora da vodi računa o cijelom timu. Isto tako i sa njihove tačke gledišta ja mogu da uradim neke stvari bolje na terenu. Oni psuju i bacaju daljinski upravljač kada ja igram. To je iz najbolje namjere prema meni kao prijatelju, naravno. Ali nije to tako lako kao što izgleda na TV-u".

Kada bi na jedan dan bio navijač i gledao sebe na televiziji, kakav savjet bi dao sebi?

"Ja sam veoma samokritičan, tako da ne mislim da bih bio veoma smiren", smatra Novak Đoković.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC