• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maradona: Napolitanci, znam da ste uz mene

Maradona poslao poruku ljubavi Napulju i Napolitancima: "Znam da sada navijate za mene i ja vas volim! Jednog dana trener Napulja? Voleo bih".

 Maradona: Napolitanci, znam da ste uz mene Izvor: MONDO

Argentina igra odlično na Mundijalu u Južnoj Africi, iako su mnogo sumnjali u ovaj tim i selektora Dijega Maradonu.

Sve tri pobjede u grupi ulile su samopouzdanje "gaučosima", a iznenadna eliminacija Italije sa Svjetskog prvenstva vjerovatno će povećati broj navijača Argentine. Pogotovo u Napulju.

Napolitanci i dan-danas obožavaju Maradonu. Ne zaboravljaju šta je sve fudbalski čarobnjak uradio za njihov tim. Ljubav je obostrana.

"Volim Napulj, Napoli i njegove navijače. Znam da će sada oni navijati za mene. Napulj je u mom srcu, Italija mi je dala mnogo i ako vam neko kaže da ne volim Napulj, taj laže! Volio bih da poslije Argentine treniram Napoli. To mi je san. I još više od toga volio bih da ponovo vidim pun San Paolo (stadion) kao što je bio u moje vrijeme", rekao je Maradona italijanskim izvještačima iz Afrike.

I on je iznenađen eliminacijom Italijana sa Svjetskog prvenstva, a smatra da je to zbog toga što u timu nedostajala jedna "desetka poput Frančeska Totija ili Alesandra del Pjera.

"Nedostajao je, možda i Kasano. Nije ovo kritika na račun selektora Marčela Lipija, ali mislim da bi igrač tipa Kasana donio ono što je trebalo italijanskom timu, da igra sa loptom, da uđe u protivničku odbranu...", rekao je Maradona.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC