• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Napad Zvezde predvodiće...

Žestoka konkurencija u ekipi Zvezde za mjesto u napadu. Perović, Jevtić, Binić, Trifunović, Subašić se bore za "devetku".

 Napad Zvezde predvodiće... Izvor: MONDO

Dejan Lekić je otišao iz Crvene zvezde, a ko će u novoj sezoni predvoditi napad crveno-bijelih zavisi, naravno, od trenera Ratka Dostanića, ali i igrača koji konkurišu za navalnu liniju, odnosno od toga kako budu radili na treninzima.

Dostanić sada u napadu ima: Slavka Perovića, Aleksandra Jevtića, Miloša Trifunovića, Branimira Subašića, novajliju Vladana Binića, a uskoro i Ognjena Koromana.

Perović je ubijeđen da će Lekić u Primeri, odnosno Osasuni pokazati kvalitet.

"Želim mu puno sreće i još više golova. Nama ostaje da nadoknadimo njegov odlazak. Mislim da i dalje imamo veliki kvalitet i još veću konkurenciju. Subašić, Jevtić i Trifunović su dokazani centarforovi i sigurno je da će dobro iznijeti sve obaveze. Kvalitet i iskustvo Subašića će nam mnogo značiti. Isto važi i za Ognjena Koromana. Svi znaju kakav je on igrač i nema dileme da će nas značajno pojačati", izjavio je Perović.

Treninzi u Sloveniji su naporni. Zato svaki slobodan trenutak, igrači Zvezde koriste za opuštanje, nerijetko spavanje. Ipak, najčešće "ubijaju vrijeme", igranje Sony Play stationa ili karata.

"Naravno, gledamo i utakmice na Mondijalu. Mada sad kad je ispala Srbija nemamo mnogo razloga za vatreno gledanje. Ali, ja sada navijam za Brazil. Nadam se da će osvojiti. Najbolji su za mene", rekao je drugi Zvezdin napadač Miloš Trifunović.

Što se tiče konkurencije u napadu, Trifunović kaže: "Ima nas dosta, a samo dva mjesta u timu ili možda jedno. Volim konkurenciju, jer samo tako se postiže napredak i stvara motiv. Najbolji će igrati, a to je najvažnije za Zvezdu".

Poslije rastanka sa Nikolom Lazetićem i Dejanom Lekićem, moguće je da se se igrači Crvene zvezde izljubiti i sa Pavlom Ninkovom.

Ako se desi da i on nađe angažman u inostranstvu, Nikola Mikić čeka šansu kao zapeta puška.

"Glupo je o tome pričati, jer Ninkov je i dalje član Crvene zvezde. Kad bude otišao, šef struke će odlučiti ko će ga zamijeniti, a moje je da dajem maksimum na svakom treningu i meču, pa ako zaslužim šansa će doći. Ukoliko dobijem šansu daću sve do sebe da zamijenim igrača koji je mnogo prikazao u Zvezdi", rekao je Mikić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC